Показати повну версію : КОГДА ПЕРЕСАЖИВАТЬ!
МАЛЬКУ СКАЛЯРИИ 15 ДН.СИДИТ В 35 Л.КОРМЛЮ АРТЕМИЕЙ+ТРУБОЧЬНИК УВЕЛИЧИВАТЬ МОГУ В 100Л. ПЕРЕКИНУТЬ code39:)
Ну можно перекинуть, хуже не будет, наоборот.
сразу в полный аквариум или прекинуть а с временем поднять уровень
сразу в полный аквариум или прекинуть а с временем поднять уровень
Не хвилюйтесь ,перекидайте все буде гаразд, тільки зберіжить як можливо до max параметри води, щоб молодь не шокувати.code60
а параметры если расхождение %10
а параметры если расхождение %10
В яких параметрах?По жорскості легше,по Рн гірше.Але в Вашому випадку це немає значення.Пересаджуйте і не хвилюйтесь.
вчера по мерил еще воду один к одному кроме NO2 даже лучше,перекинул рыбу.а за день 5 штcode49 ну очень жалко подскажите в чем дело code27
Померять воду не совсем то что имелось ввиду.. Мы можем измерить только небольшую, ограниченную часть параметров. Надо было воду из того аквариума где до этого жили перекачать в новый, постепенно, за несколько дней довести доливом свежей воды до нормального уровня. Переводить(а не перекидывать), постепенно, добавляя воду из нового аквариума рыбам. В течении нескольких часов дать им адаптироваться. И сколько всео малька? Примерно? В результате стреса некоторое количество может отойти, даже если всё делать правильно. А температура какая?
мальков шт 200 вода т 28-30.сегодня утром потерь пока небыло .в фильтр поменял уголь тот был старый
подскажите скоко подмены воды.
подскажите скоко подмены воды.
Я підмінюю кожних 3-4 дні приблизно 5-ту частину.code60
Ще для такої кількості малька маловат аквас,поміркуйте над цим питанням.
[QUOTE=navy;280826]Я підмінюю кожних 3-4 дні приблизно 5-ту частину.code60[/QUOT
а вода для подмені дисцелят размороженая или отцтояная
Померять воду не совсем то что имелось ввиду.. Мы можем измерить только небольшую, ограниченную часть параметров. Надо было воду из того аквариума где до этого жили перекачать в новый, постепенно, за несколько дней довести доливом свежей воды до нормального уровня. Переводить(а не перекидывать), постепенно, добавляя воду из нового аквариума рыбам. В течении нескольких часов дать им адаптироваться. И сколько всео малька? Примерно? В результате стреса некоторое количество может отойти, даже если всё делать правильно. А температура какая?
Абсолютно согласен с Opsis. Сам всегда так делаю. И никаких проблем. С мальками надо очень осторожно.
а вода для подмені дисцелят размороженая или отцтояная[/QUOTE]
Ні дистилятом майже ніколи не користуюсь.Вода звичайна(яка в мене з крана тече) тільки відстояна.Мої пари які нерестяться звикли до води.Єдине ,що роблю в нерестовику додаю трохи метіленки.code60
нерест на плостмасовую пластину из чего она? как часто пара нериститца. рыбаcode69 молекcode69code60
Добавлено через 11 минут
navy, еще вопрос у нас в кране вода gh 23 может посоветуете для нереста скалярии
Почну з параметрів води Ph-8,Gh-17,Kh-14.Так ,що вода тверда,але показники в розведенні Ви бачите.Знаю з досвіду як що риба виросла в цій воді то буде все гаразд.(це я про скаляр).А те ,що Ви бачите це вже мої "правнуки" які народились і виросли в моїх аквах.Маю на данний час 3 нерестові пари(віком по 2 роки).Хочу наголосити пари які сами сформувались було десяток і з них я залишив 3 ті що добре доглядають за ікрою та молоддю.В мене скаляри нерестяться кожен місяць.Іноді коли нерестовик зайнятий я навіть не забираю ікру із загального акваса.Я прихильник природнього догляду рибами за ікрою.Пластикове лисття можете зробити з будь якої харчової пластмасси.Або взяти з широколистних пластикових рослин для акви.code60 А на рахунок вигодовування ми вже с Вами спілкувались.Як-що чим небудь допоміг буду радий.Честь.:)
Подскажите какой отбор МОЛЬКА для нерестовых пар по росту.Можно ли в 1месец рыбе ,переводить на кормление реже чем 4часаcode60:)и ПОДСКАЖИТЕ ПОЖАЛУЙСТА В НЕРЕСТОВИКЕ НА ДНЕ АКВАСА ПОЯВИЛИСЬ ТИПА РЖАВЫЕ ПЯТНА
Відбір майбутних плідників справа Ваша особиста,певна річ що повинна риба бути здорова,гарно забарвлена,не затянута.Про годівлю-зараз маю малька приблизно такого віку як у Вас,так от перші три тиждня циклоп у них був постійно.Зараз також даю циклоп 3рази на день,але меньшу дозу і поступово привчаю до "сухарів".Так що 3х разове годування вони матимуть до 2х місячного віку.code60
цыклоп замороженый или свежий.подойдет плостинчетый тетра?code60
Я особисто зі старта даю науплії циклопа(так звану-пиль),це при умові що можу його налапати.Але були випадки ,особливо в зимку, коли приходилось із старта давати Sera micron з подальшим переходом на заморозку та пластівці.Молодь скаляра не дуже хоче їсти сухарі цихла є цихла.Ваш корм підходить привчайте поступово.code60
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010