КПК

Показати повну версію : Компания для даффоділів.

Kife
16.02.2016, 19:25
Є стайка даффоділів + 1 кальвус вайт. Стайка десь приблизно 14 рибок. Пара дорослих і решта їхня молодь різношерста. Купував всю зграю разом- після переселення зразу відійшла 1 рибка- вигнали із зграї. Після майже місяця утримування- вже 3 рибки різного розміру вигнані з зграї. Є якийсь варіант, щоб вони їх назад прийняли?
Також задумався над покупкою компанії для 1 кальвуса. Якось жалко його( швидше за все ЇЇ) одного залишати. В акваріумі кальвуса не чіпають зовсім ( верніше чіпають, але кальвусу якось на то всерівно, розправив/ла плавники, налякала і плаває собі спокійно дальше). Вот цікавить, можливо підселити ще самця кальвуса, чи краще зо 3 штучки підлітків, для компанії.
Також думаю на рахунок ципрохромісів або параципрохромісів. Можливо їх підсадити в акваріум до принцес? Опис акваріума є в профілі. Буду щиро вдячний за відповіді.

ander67
16.02.2016, 20:26
Добрый вечер. На Ваш объем в 160 литров 14 рыб - это уже потолок. А с любвеобильностью дафодилов скоро будет жесткое перенаселение. К стати я Вам об этом пытался донести в Вашей прошлой теме. В эту компанию еще один кальвус бы не повредил для урегулирования численности принцесс , но увы и этому , который у Вас живет маловато места. Можно попытаться найти пару альтолампрологус фасциатус, вместо кальвусов с той же целью.Ни ципров ни параципров в такой объем не в коем случае - рыба стайная и в среднем 10+ см.
Что бы изменить иерархию в стае можно попробовать поменять ландшафтный дизайн в банке , но тут может появиться больше изгоев , а может наоборот стая сплотится.
И ещо - чем больше будет расти население стаи тем жесче будет борьба и больше изгоев.

Володимир Романович
16.02.2016, 21:20
Теж віддалено цікавлюся) А якщо мушльовців? симілісів/каудопунктатусів?

ander67
16.02.2016, 21:31
Теж віддалено цікавлюся) А якщо мушльовців? симілісів/каудопунктатусів?Принцессы их изведут.