Показати повну версію : Auanet.tv
Можливо когось зацікавить наступний лінк:
http://www.aquanet.tv/Default.aspx
Це "інет-телевіщання" на акваріумну тематику.
Вимагає інсталяції плеєра.
Поки що тільки німецькою мовою.
У програмі на сьогодні: анциструси, прогулянка по аквапарку у Сіднеї (чостина ІІ- море), зустріч з HISAYASU SUZUKI ("автор" Crystal Red) та подорож до країни трофеусів.
а яка потрібна швидкість нету для перегляду, і в якій годині там сьогодні будуть показувати щось?
Хм, заманчиво, сейчас заценим
у кого-то получилось посмотреть? я не могу разобраться.
там через Internet Explorer треба!
є рекламні роліки які можна дивитись :) , а дальше я тоже не можу розібратись, як там можна подивитись якусь передачу
я і через оперу дивися рекламні ролики. може це не безкоштовне задоволення просто? :)
може і так, або просто він ще в розробці і доробляється
VladOleg
10.05.2008, 20:24
Я так понял, это просто рекламный сайт в поддержку начинающего телеканала, а смотреть его надо по телеку. Пока в Германии, до конца мая, потом перерыв, а с сентября возобновиться и будет также в некоторых других странах (или на разных языках.
Ребята, там английским по-зеленому написано, что фильм будет транслироваться в среду, в 17 или 19 часов, точно не помню. Прогоните страницу через Фаерфокс с переводчиком, хотя я и без этого разобрался.
VladOleg
10.05.2008, 22:58
Ребята, там английским по-зеленому написано, что фильм будет транслироваться в среду, в 17 или 19 часов, точно не помню. Прогоните страницу через Фаерфокс с переводчиком, хотя я и без этого разобрался.
VladOleg, хрен его знает... Вроде, как вторник там фигурировал, каюсь, не среда....
dreaMaster
13.05.2008, 23:28
интересный сайтик, посмотрел какие-то фрагменты фильмов о бычках, что-то про африканских цихлид, на 1Мб канале идет хорошо, без рывков... надо программу изучить, думаю, - интересные сюжеты будут
По четвергам там новые ролики, а потом в соответствии с программой повтор предыдущих
Ну сайт вообще красивій зделали!code69
Охват Марьян
06.08.2008, 16:32
Нічого цікавого не знайшов :(
Так много видео по аквариумистеке я еще не видел
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010