Показати повну версію : Допоможіть як цього позбутись
Заніс з ставка ось таких
www.youtube.com/watch?v=sLOxgvRc0ys , www.youtube.com/watch?v=umF_Ky5tVgw ,
розмір до 0.15мм. Розвелися де є L-соми,коряги всі були вкриті цими жучками,перезапускав акву,проварював все, думав винищив та ось через 2 тижні знову бачу появляються як їх позбутись щоб не нашкодити риб
steals81
13.10.2016, 20:33
Были такие в креветочниках. При чем в каждом по разному (количество). Перезапуски бесполезны. Исчезли (или полностью или частично) сами по себе. Уже не обращаю вниманиия.
Где меньше кормил, там быстрее пропадали.
На ЛыЖе нацарапал.
То вони від голоду пропадуть чи риби з"їдять
Це остракоди. Вони згодом пройдуть самі. Не переймайтеся.
steals81
13.10.2016, 23:20
Правильно напомнили, рачки остракоды.
Ничем не мешают кроме "внешнего вида". В Инете пишут, что зависят от остактов корма и т.д. и т.п.. Осоой зависимости не увидел, но пропадали сами по себе (когда я уезжаю в командировки на 2-3 месяца и за акваруамами никто не следит). :)
На ЛыЖе нацарапал.
Андрю_ха
14.10.2016, 08:55
К сожалению, на смарте видео не открылось, но если это остракоды, то наличие рыбы решает эту проблему ( сомы не в счет )
Andrey_P
15.10.2016, 19:08
Подскажите, это тоже остракоды? Доставал мох из очень запущенного аквариума, где два месяца никто не жил, и из мха посыпались такие жучки.
JK-U-RShyfg
Я нe думаю що остракоди, тіло в цих рачків круглоі форми з дeкілька парами ніг , розмножуються дужe швидко, сидять в основному на корягах і губці фільтрагубку забивають так що за 3-4 дні потрібно прополікувати інакшe фільтр нe дуєпідхопив цих рачків в лісовій калюж з циклопом.Думав як ліпшe як кормтeпe борюсь з цим вжe трeтій місяць, появились вжe в другій акві дe є скаляріі.Підкажіть що робити можe якоісь хіміі ...
Надіслано від мого m3 note, використовуючи Tapatalk
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010