Увійти

Показати повну версію : Растения, Киев (Голосеево), Бровары. Срочно!!!

QS.kiev.ua
24.10.2016, 10:44
Есть на отдачу много Криптокарин Гудро (прополол 300 литров жестко), там же могут попадать папоротники типа больбитис, тайландский... Могу сполоть буцку шайн блю.
http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=6676&pictureid=194190

На обмен - интересуют коридорасы панды, может еще какие-то коридорасы, буцки, корм для скалярий или сомов, мандарины :) ну и наконец, "СПАСИБО".

097 5491244 Виктор
ПС: Растения в ванночке с утра воскресенья. поторопитесь!...

QS.kiev.ua
31.10.2016, 09:37
Отдал бесплатно в зоомагазин, раз не нужно никому. Два больших кулька растений!!!

mehdi-ua
31.10.2016, 09:45
Жалко конечно что не осталось!

КАРЕНИНА
31.10.2016, 09:47
QS.kiev.ua, не однократно замечаю что никому бесплатно растения не нужно а вот аукционы - милое дело. дважды сама выбрасывала растения.

QS.kiev.ua
31.10.2016, 10:18
КАРЕНИНА, обидно, что там в прополке и больбитиса большой куст был, и несколько видов буцефоландр, и тайландский папоротник "тор"... и узколистный тайландский папоротник, 8 видов криптокорин включая дорогущие, риччия амано... если бы еще ждал, все бы сгнило. а так отдал... в магазине выставили цены на отданное что заработают на этом не одну тысячу.

КАРЕНИНА
31.10.2016, 10:24
QS.kiev.ua, конечно обидно...у меня правда не такие стопки растений выбрасывались но все же - приятно отдать, а так...сохли в мусорке...а как за пару кустиков ерунды то готовы платить сотни гривен+пересылка...странный народ порою...

Володимир
31.10.2016, 11:42
наважусь припустити, що люди хочуть більшої конкретності - чи це обмін, чи це роздача?! ...На обмен - интересуют коридорасы панды, может еще какие-то коридорасы, буцки, корм для скалярий или сомов, мандарины ну и наконец, "СПАСИБО".
...В благодарность от кашалатки/растений/корма и пр.не откажусь но естественно не обязательно
...Фрукты или шоколад(не черный) приветствуется. Но не обязательно.
тому, що спочатку йдеться про обмін чи оплату (корм, фрукти і шоколадки не безкоштовні), а десь у кінці згадується що можна і за "дякую". від людей чекають щось матеріальне, а вони приходять із "дякую" - ніхто не хоче виглядати жлобом.
звичайно ж, такий "оберемок" рослин від Віктора коштує чимало грошей і "платня/обмін" чисто символічний, якщо не сказати "копійчаний", але впевнений, що просто так співпало, що хтось не побачив тему, чи хтось вже встиг придбати те, що міняється/віддається, чи комусь потрібен був лище кущ криптокорини, а не ціле відро. дивно, що на тему не відреагували ті, що задарма беруть і одразу несуть на базар чи крамницю на продаж.

з.і. коли я "запускався" і потрібні були рослини, то я все одно йшов на зустріч із шоколадкою, навіть тоді, коли в темі конкретно йшлось про віддачу за "дякую". на такі теми у мене "пішло" 12 шоколадок. :)
всі ми колеги-акваріумісти і знаємо "як воно вирощувати рослини" та скільки на це витрачається сил і ресурсів. це питання елементарного виховання - віддячувати простим "дякую" чи чимось більш матеріальним.

сподіваюсь, ворогів собі не нажив цим повідомленням - все ж ІМХО.

КАРЕНИНА
31.10.2016, 11:58
я никогда не требую ничего взамен если это отдача, понимаю что сейчас шоколад стоит 30грн +20 проезд в среднем и пару кустиков катит на полтинник. все зависит от финансовых возможностей человека. я вот лично не могу себе позволить каждый раз обмениваться шоколадом, соком, пивом и пр. К сожалению, фин.трудности из года в год, страна в жопе...
мне достаточно искреннего спасибо, улыбки, чем иногда брошенная ломанная кашалатка типа аленка 5летней давности хранения)))

QS.kiev.ua
31.10.2016, 12:24
дивно, що на тему не відреагували ті, що задарма беруть і одразу несуть на базар чи крамницю на продаж.
З цією метою і написав в обмін... вже було не один раз коли бачив на ОЛХ те, що віддав задаром, навіть фото моє ставили. Мені віддати не жалко тим, кому це потрібно та не вистачає коштів.
Буле таке, що мав продати, прийшла вагітна жінка ще й з дитиною, то я й гроші не брав та ще й бонусів надавав. А коли на машині приїзжає людина, бере багато усього та забуває навіть "дякую" видавить з себе, тоді інша справа.

BRATISLAVA
03.11.2016, 13:23
QS.kiev.ua, наступного разу не напружуйтеся з приводу об'яви, а сміливо телефонуйте мені. Впевнений, що ми з Вами порозуміємось. Телефон кину в ПП.

QS.kiev.ua
03.11.2016, 13:57
BRATISLAVA, якщо потрібні рослини - їх хватає.
в темі виполоті пристроювати питався.
а так якщо є потреба в якихось конкретно рослинах, дзвоніть 097 5491244 Віктор, може щось десь пополю да виберу.

Lydmila
03.11.2016, 15:51
Я бы тоже взяла если бы новой почтой отправляли, но обычно отказывают поэтому и не стала писать. А растения нужны, особенно хочется папоротник больбитиас и не мелкие сорта криптокорин.

QS.kiev.ua
03.11.2016, 17:00
Lydmila, ну вот и зря.

Lydmila
03.11.2016, 19:21
QS.kiev.ua, тогда буду рада взять в следующий раз .

Cristal
05.11.2016, 22:01
Неделю назад начал поднимать заброшенный пару лет аквариум на 550литров, кроме валиснерии нана в ужасном состоянии ничего нет, а тут реально такая щедрость была. До этого за всё время сюда практически не заходил. Эх..)