КПК

Показати повну версію : Eheim Classic 150 2211

dr.Fill
27.10.2016, 18:27
Добрый вечер. Приобрел фильтр внешний Eheim Classic 2211 б/У. Работает очень громко, напоминает работу холодильника советских времен. Подскажите это его нормальная работа, или что-то можно сделать, чтобы работал тише (аквариум стоит в спальне). Прочел много статей в интернете-информация разная.

Шалєний Летун
08.11.2016, 00:31
Он работает гораздо тише, если на крышку фильтра положить чего-нибудь тяжелое:) камень, например. Если он в тумбе, то можно обесшумить отсек каким-нибудь толстым пористым материалом, в идеале автошумкой. Ну и бесшумного нет ничего code47 любые лозунги не совсем соответствуют действительности, вернее - совсем не соответствует:)

dr.Fill
08.11.2016, 08:23
Дякую за пораду.Поміняв ротор-фільтр став працювати тихіше. Зараз стоїть в тумбочці, то чутно. На вихідних буду проводити звукоізоляцію.

Надіслано від мого HTC One SV, використовуючи Tapatalk

Олег_
08.11.2016, 10:24
Починав акваріумістіку з Ехеймів. Були і компресори і фільтри і нагрівачі.
Склалося таке враження, що або в Ехеймів тотальний брак (або взагалі - їх продукція повна фігня) або наші бариги скуповують дешевий брак і продають його нам.
Два фільтри гуділи як трансформаторна будка, так саме "дуже тихий" компресор AirPump. На нагрівачі 125 Вт накопичуєьться конденсант усередині.
Перший фільтр Eheim Classic 2213 гудів через те, що не було рівномірного магнітного поля на роторі - ротор прилипав строго до однієї точки, якщо не вмикати струм. Так саме гудів і другий - його я просто повернув продавцю.
Можна приглушити гудіння, якщо на внутрішню частину кришки приклеїти автомобільну звукоізоляцію. А ще накрити фільтр плотною тканиною. І зверху камінюку вмонтулити. А потім обшити тумбу паролоном з внутрішньої сторони. І недайбоже, шланги торкатимуться корпусу тумби! То ж як резонатор! Краще продайте цей ехейм й купіть JBL e900 (як у мене на 100 літрів) - і фільтрує краще, і тихіший, і обслуговувати одне задоволення.