Увійти

Показати повну версію : Київ. Берестейська. Віддам криль і травичку

Dasdranagon
10.01.2017, 22:34
До вашої уваги криль - неокарідіни-дворняжки :) різних кольорів і розмірів в кількості скільки наловлю (приблизно 20-30 штук, може навіть більше)
Креветки виконували дуже важливу функцію - обживали нову банку, але, в зв'язку з тим, шо планую запустити туди карликових цихлід, які їх з'їдять, змушений віддати їх в люблячі руки НЕ НА КОРМ, суто з гуманних міркувань )))

Також розрослась Лімнофіла сидячоквіткова (до 10 гілок можу видати), мох флейм(полум'я), мох крістмас (можуть бутив перемішку - за культурою не слідкую) - в досить великій кількості

Якшо дуже треба - викопаю пару кущів Криптокоріни Вендта.

Оскільки стандартна "шоколадка" нині - дороге задоволення, на проявах вдячності не наполягаю, хоча мною вони дуже вітаються :))

Особливо необхідно (якшо раптом маєте лишні): цікаві рослини (ехи, буцки), нові лампи т8 18 ВТ

Забирати - самовивіз від м. Берестейська, або з вул. Шутова (якшо їздите Проспектом Перемоги)

Most Wanted
10.01.2017, 23:26
Вітаю! Рослини і криль ще є? можу завтра забрати) Є ехінодорус, назву незнаю і дуже маленькі (3-5см) дітки ех. Амазонки

Dasdranagon
10.01.2017, 23:58
І так, поки шо забронювали достатню к-кість крилю. Лишився мох, пару гілок ЛІмнофіли, 2 кущі крипт.
Завтра-післязавтра уточню з приводу креветок - може ще щось залишиться )

Pashka_Amator
11.01.2017, 01:48
Не відмовився би від креветок, мені би хоть з десяток) і мох би не був лишнім теж...

Отправлено с моего IdeaTab A3000-H через Tapatalk

Lydmila
11.01.2017, 10:16
Здравствуйте! Нужна лимнофила сидячецветковая, знаю, скорей всего, не отправите новой почтой но все же отпишусь на всякий случай.

Dasdranagon
11.01.2017, 22:34
Криль і рослини роз'їхались по новим домікам )

TooDarkEyes
11.01.2017, 23:59
Доброго вечора. Все розібрали?

Dasdranagon
12.01.2017, 00:29
Доброго вечора. Все розібрали?

Доброго. Так, поки що тему закриваю