Показати повну версію : Будь ласка
vadimostapchuk16
12.01.2017, 13:21
Хто може подарити будь який мох?)))
Отправлено с моего X6 через Tapatalk
Most Wanted
14.01.2017, 05:50
Є мох Бабл)
vadimostapchuk16
14.01.2017, 11:48
Є мох Бабл)
А можете передать укр. поштою?
Most Wanted
14.01.2017, 15:46
А можете передать укр. поштою?
Тільки новою поштою! Укр мох буде тиждень йти, він замерзне!
Надіслано від мого GT-S7562, використовуючи Tapatalk
vadimostapchuk16
14.01.2017, 16:00
Тільки новою поштою! Укр мох буде тиждень йти, він замерзне!
Надіслано від мого GT-S7562, використовуючи Tapatalk
Яка кількість моху?
vadimostapchuk16
18.01.2017, 18:09
Можливо хтось може ще допомогти буду радий)))
Володимир
23.01.2017, 18:14
Как всегда все читают и никто не пишет)))
ну, я можу написати:
"УкрПоштою" рослини ніхто не передає.
допомогло?! ;)
якщо серйозно, то Ви хоча б написали звідки Ви і шукали б у себе в місті - можливо хтось відгукнеться. а так, це виглядає, м'яко кажучи, дивно: людина щойно зареєструвалась на форумі, хоче щоб їй подарували рослину, незрозуміло звідки вона і "куди" дарувати, та ще й "подарувати" якомога дешевше...
рослини відправляються кур'єрськими службами із якомога мінімальним терміном доставки і з утепленим пакуванням, або автобусним/залізничним транспортом, за умов наявності прямого із Вами сполучення і, знову таки, з утепленим пакуванням. можливо, комусь і буде "цікаво" дарувати із таким клопотом, але краще "Ви хоча б написали звідки Ви і шукали б у себе в місті - можливо хтось відгукнеться".
vadimostapchuk16
23.01.2017, 18:54
ну, я можу написати:
"УкрПоштою" рослини ніхто не передає.
допомогло?! ;)
якщо серйозно, то Ви хоча б написали звідки Ви і шукали б у себе в місті - можливо хтось відгукнеться. а так, це виглядає, м'яко кажучи, дивно: людина щойно зареєструвалась на форумі, хоче щоб їй подарували рослину, незрозуміло звідки вона і "куди" дарувати, та ще й "подарувати" якомога дешевше...
рослини відправляються кур'єрськими службами із якомога мінімальним терміном доставки і з утепленим пакуванням, або автобусним/залізничним транспортом, за умов наявності прямого із Вами сполучення і, знову таки, з утепленим пакуванням. можливо, комусь і буде "цікаво" дарувати із таким клопотом, але краще "Ви хоча б написали звідки Ви і шукали б у себе в місті - можливо хтось відгукнеться".
Полонне, Хмельницька обл.
vadimostapchuk16
06.02.2017, 16:51
Ищё актуально
Подождите до весны...
Чтобы по такой погоде отправлять - нужно очень заморочиться с упаковкой, даже очень быстрая доставка в другой город не отменяет воздействие мороза.
И опять-таки, если хочется чего-то на шару - потратьте время не на то чтобы удалять свои же сообщения, а заполните профиль, укажите в какой аквариум вы растения просите и т.д.
Я понимаю, что бывают ситуации когда денег впритык, а душу порадовать красивым аквариумом хочется. У меня есть мох, я с радостью им поделюсь с хорошими людьми, и могу отправить. Но не в мороз и не в непонятно какую баночку.
Я не первая кто говорит это Вам, но уже зацепило. Если у человека не находится желания прислушаться к советам и совершить примитивные действия - то выживет ли отправленный мох с таким наплевательским отношением , или проще подарить его туда где он будет гарантированно расти и множиться?
Надеюсь, я ошибаюсь на ваш счёт и всё не так страшно))) Но мысли пока закрадываются нехорошие.
vadimostapchuk16, с успешным заполнением профиля! Рада что всё в итоге получилось =)) Некоторые прогнозы обещают что морозы через неделю начнут утихать - надеюсь тогда всё у Вас с растениями и пересылками получится!
vadimostapchuk16
08.02.2017, 23:16
vadimostapchuk16, с успешным заполнением профиля! Рада что всё в итоге получилось =)) Некоторые прогнозы обещают что морозы через неделю начнут утихать - надеюсь тогда всё у Вас с растениями и пересылками получится!
Буду надеяться[emoji4] .
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010