КПК

Показати повну версію : Як приклеїти камінь на скло?

tarya
25.01.2017, 19:16
Трохи чудирнацька задача. Нам тут насунули черепашку маленьку. Ну кинули її в травнік. Вона щаслива як ніколи. Але я почитав що їй траба вилазити грітися бо потоне. Я спочатку поклав пенопласт, зробив можливість залізати - але їй не цікаво.

Потім я вирішив камінчики приклеїти на скло. Поїхав я на работу а там ріжуть камінь для облицовки будинків. Сланець такий - 10-15 мм товщина - а довжина різна. Набрав я такіх шматків - що цікаво - один край запилиней пилкою - рівний такий - якраз на шкло.

Я спустив воду, просохло. Потім на термоклей приклеїв їх. Один під кутом щоб залізла - другий на лінії води.

Все супер - набрав води, камні набрались води та відпали. :(

Що робити - як закріпити?

Шалєний Летун
25.01.2017, 19:34
Может проще из стекла площадку вклеить?:) а на нее уже хоть песок, хоть камни.

Сергій М
25.01.2017, 19:36
Все супер - набрав води, камні набрались води та відпали. :(

Що робити - як закріпити?

Вы напишите откуда именно отпали, клей остался на камнях или на стекле ?
Думаю что стекльный силикон Вам понадобится полюбому ...

yarishNEW
25.01.2017, 20:35
Потім на термоклей приклеїв їх. ? Термоклей держать на стекле не будет, да ещё в воде. Можно попробывать аквасиликон - но у меня гладкий камень тоже через некоторое время отскочил - может шероховатый подержится?

дим-димыч
25.01.2017, 20:43
Клеил камни на аквариумный силикон.Но желательно камни сделать чуток шероховатые.У меня уже в аквариуме два года стоят.Пока не отпали.

tarya
25.01.2017, 21:40
Відпало від каменя. Від скла я віддірав доволі довго. От думаю може щось з камінням зробити. Навіть не знаю що :-)

Mykhaylo
28.01.2017, 21:50
Керамическая плитка аквасиликоном клеится к стеклу почти так же хорошо как и стекло. Главное ровно обрезать (я резал на станке алмазом) и хорошо обезжирить.

yarishNEW
16.02.2017, 22:17
Клеил камни на аквариумный силикон.Но желательно камни сделать чуток шероховатые.У меня уже в аквариуме два года стоят.Пока не отпали. Клеил аквасиликоном окатанные камни друг с другом - хотел сделать подпорную стенку - всё поотпадало через месяц.
Шероховатость на месте склейки тоже делал наждаком, промывал от пыли, сушил - ничего не помогло. Делал несколько раз - результат одинаковый - отвал через месяц.