Показати повну версію : Виставка-конкурс "Сакура в акваріумі". Давайте поговоримо.
~Terez@~
02.03.2017, 17:55
Всім привіт! Приблизно з 20-их чисел квітня і до початку травня в Ужгороді починають цвісти сакури. Це дуже гарне явище, на яке з"їзджається дуже багато туристів, щоб побачити цю красу. В цей період у нас проходить фестиваль "Сакура Фест", в рамках якго відбуваються різні міроприємства, одне з яких - це ярмарок "Сонячний напій", на якому можна придбати хорошого, ароматного Закарпатського вина, меду, скуштувати різні смаколики, в тому числі шашлик та бограч, а також придбати різні сувеніри. На третій вистаці-конкурсі нано-акваріумів Закарпаття, що проходила в місті Ужгороді, під час спілкування з нашими гостями з Києва (Профессор Стародубец, Ю.В., Sеrpentarius, Эглантина) ми обговорили одну цікаву тему, ініціатором якої був Олексій (Профессор Стародубец).Виникла така ідея, в ці дні організувати конкурс-виставку "Сакура в акваріумі". Ідея конкурсу полягає в тому, що кожен учасник має створити, на свій розсуд, композицію, яка б була близька до цієї теми, т.б. відтворити тему сакури в акваріумі. Хотілось би почути вашу думку, можливо якісь ідеї щодо проведення такого конкурсу. Дякую!
Сакура в аквариуме.... Широкая тема)) Я правильно понял, что стиль аквариума не оговаривается, главное чтоб в нем присутствовала "сакура"? Это может быть как имитация собственно растения "сакура", так и креветки "сакура"?
Если в планах организаторов разбавить прекрасный талантливый коллектив ужгородского клуба заезжими гастролерами, то я б с удовольствием))) Скоро год как мы с тобой, Тереза, пинцеты не скрещивали))) А со Стародубцем, так вообще уже года три как в последний раз рядом оформляли... Может еще кто из наших старых конкурсных соперников подтянется? Записывай!
Какие критерии оценивания планируешь?
~Terez@~
02.03.2017, 20:28
Юра, я це бачу так. Стиль акваріума довільний, хто на що гаразд, хто як собі уявляє, головне, щоб сакура була присутня в темі. Можливо і креветка, але цікавіше було б можливо із самою сакурою пов'язати. Оцінювання, на мою думку, мало б здійснюватись по двом критеріям: загальне враження від композиції і життездатність акваріума, чи зможе він далі існувати. Ну і звичайно, хотілось би побачити і наших акваріумістів з інших міст, щоб також прийняли участь у конкурсі. Думаю, що мало б були цікаво. Можна б було об'єднати три міроприємства - це і виставка, і ярмарок, ну і звичайно полюбуватись цвітінням сакури і зробити чудові фото)))
~Снеговик~
02.03.2017, 20:44
Юра, я це бачу так. Стиль акваріума довільний, хто на що гаразд, хто як собі уявляє, головне, щоб сакура була присутня в темі. Можливо і креветка, але цікавіше було б можливо із самою сакурою пов'язати. Оцінювання, на мою думку, мало б здійснюватись по двом критеріям: загальне враження від композиції і життездатність акваріума, чи зможе він далі існувати. Ну і звичайно, хотілось би побачити і наших акваріумістів з інших міст, щоб також прийняли участь у конкурсі. Думаю, що мало б були цікаво. Можна б було об'єднати три міроприємства - це і виставка, і ярмарок, ну і звичайно полюбуватись цвітінням сакури і зробити чудові фото)))
Полностью согласен с тобой Терезочка! Можно дополнить мероприятие на следующий день с выездом на природу в Камяницу например, с шашлыком, пивом и вином, и с посещением Невицкого замка...
~Снеговик~
02.03.2017, 20:46
Полностью согласен с тобой Терезочка! Можно дополнить мероприятие на следующий день с выездом на природу в Камяницу например, с шашлыком, пивом и вином, и с посещением Невицкого замка...
Зачем в городе тусить, когда на природе будет такая красота в тот период
~Terez@~
02.03.2017, 20:49
Да, Діма, хороша ідея, природа у нас прекрасна і місця класні є))
с шашлыком, пивом и вином,И с бограчем))
Эко вас понесло))))))
Но сама идея конкурса мне по душе))))))
Я буду внимательно за Вами следить!....)))))
~Terez@~
02.03.2017, 21:41
Вов, та ти не слідкуй, а приєднуйся)))
~Снеговик~
02.03.2017, 21:47
И с бограчем))
Там где шашлык, обязательно организуем хороший Бограч, вы главное приезжайте...
Апну темку!))))))
А то все как бы в стеснении......))))))))Это Вам не в женихи набиваться...)))))
Вопросы!?:
1.Объем банок?
2.Оборудование?
3.Цели конкурса (Картинки)?
4.Заготовки?Или все в равных условиях?
5.........?
Нарисуйте мне привязку а то ВСЕ скинули на хрупкие плечи Терезочки....((((())))))
~Terez@~
05.03.2017, 19:56
Вов, відповідаю на твої запитання))):
1. На даний момент є в наявності 30л Aquael, можливо будуть зміни
2. Якщо ці комплекти, то зі світлом, фільтром та нагрівачем
3. Цілі? Популяризація акваріумістики, ну і фестиваль "Сакура Фест", який буде проходити в Ужгороді, а також можливість побачити красу цвітучих сакур)))
4. Заготовки кожен бере свої, інше ще будемо обговорювати
5. Яку тобі прив'язку намалювати?))))
Яку тобі прив'язку намалювати?))))
Билет ему до Ужгорода нарисуй)))
~Terez@~
05.03.2017, 20:21
Билет ему до Ужгорода нарисуй)))
А, ну це не проблема, малювати вмію - гени)))
Японцы свою сакуру в аквариуме видят так
Ra85OaqrG0s&index=18&list=LLsbieAeC7tfq6Zg-ZFE_xUg
Интересно, как мы нашу увидим?
steals81
07.03.2017, 10:43
Интересно было бы посмотреть/поучаствовать. Боюсь, с моей работой - пока только мечтать.
Отправлено с моего HUAWEI P7-L10 через Tapatalk
~Terez@~
07.03.2017, 12:25
Интересно было бы посмотреть/поучаствовать. Боюсь, с моей работой - пока только мечтать.
Отправлено с моего HUAWEI P7-L10 через Tapatalk
Раді будемо Вас бачити.
Сьогодні була нарада в міськвиконкомі, нашу виставку-конкурс включили в загальний план міроприємств, які будуть проходити в рамках святкування "Сакура Фест". Сам фестиваль стартує з 21.04.2017 і закінчуватись буде десь 09.05.2017. В рамках даного фестивалю будуть проходити різні міроприємства (програму згодом додам). Залишається визначитись з датою проведення, або 21-23 квітня, або 28-30 квітня. 28-30 квітня по плану великий ярмарок зі шашликами, бограчем, домашнім вином, медом, бринзою та сувенірами, який буде проходити на одній вулиці з локацією нашої виставки, але є одне але - сакура може вже відцвісти до тих пір, з такою весною все можливе. Хоча наперед ніколи не вгадаєш.
28-30 плиз! И просьба от супруги- забронировать для нас ту квартиру, где мы в последний раз были, в центре, на Волошина. Сможешь?
~Terez@~
07.03.2017, 13:43
Любой каприз)))
Ммм. Так все таки, когда будет ясно - в какой период будет самый расцвет сакур?
Я бы просто приехал отдохнуть погулять, без обязательного конкурсоучаствования.
~Terez@~
07.03.2017, 15:08
Ммм. Так все таки, когда будет ясно - в какой период будет самый расцвет сакур?
Я бы просто приехал отдохнуть погулять, без обязательного конкурсоучаствования.
Наперед ніхто не знає, я думаю, десь початок квітня буде щось зрозуміло. Як тільки буде натяк на те, що сакура збирається цвісти - я обов"язко напишу. Це все залежить яка весна буде.
killarama
08.03.2017, 11:21
Интересно бы было приехать.
Для меня лично оптимальны даты 28-30 апреля, т.к. приехать получится или вечером 29, или утром 30.
Я думаю что такие же даты актуальны для многих.
Тем более что потом будет праздничная неделя и можно будет погулять по окрестным достопримечательностям.
Костя, а как ты собираешься в конкурсе участвовать, если только 29 вечером приедешь?
killarama
13.03.2017, 21:44
С утра 30 все и оформим))
...главное сейчас точно со сроками определиться, чтобы можно было билеты покупать.
~Terez@~
14.03.2017, 10:01
Всім привіт! Думаю 28-30 квітня буде самий оптимальний варіант.
~Terez@~
20.03.2017, 16:47
Створена основна тема з умовами реєстрації учасників у виставці-конкурсі та планом проведення заходу
http://www.aquaforum.ua/showthread.php?p=3339131#post3339131
Запрошую всіх до нової теми.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010