Показати повну версію : ---Мариуполь. Кораллы
GabrielGray
06.03.2017, 22:06
Есть много разновидностей и маленькие и большие.
Звоните - узнавайте. Не дорого. От 30 до 1000 грн.
0988000350
Размеры:
1(6) фото = 8 - 15 см.
2 фото = длина 23, ширина 19, высота 14 см
3(4) фото = длина 40, ширина 25, высота 30 см
5 фото = длина 30, ширина 25, высота 5 см.
акв@фанат
06.03.2017, 23:24
Белые кораллы - страшный сон аквариумиста-моряка.
tikkiwiki_aqua
07.03.2017, 00:02
Однажды я проснулся и увидел почти такую же монтипору у себя в аквариуме :( С тех пор не просыпаюсь code01
По теме: Очень красивые фраги для декора дома:)
Ох і любите ж Ви стібатись. :)
А якщо хтось хоче створити псевдо-море, ну куди йому глянути по декору, тільки в морську гілку.
По суті то так чи інакше товар звязаний з акваріумістикою, не продають же цеглу чи кокаїн. Людина заплатила гроші за обяву, хай продає.
Думаю краще почистити коментаріїї що не стосуються продаж.
Сам розділ називається "морська барахолка" ключове слово "барахолка".
Ви ж не йдете на продуктовий ринок, де на тому ринку бувають відділи електротоварів, чи шмотки продають, а тепер уявіть ви підходите до продавця тикаєте пальцем, ржете і говорите такі слова: "Ха-га-га, ти вася тут жрачку продають, а ти шмотки на цей ринок приволік продавати"
В кінці-кінців товар повязаний з акваріумістикою (навть з морською на пряму) якщо вже на то пішло.
Анатолий
07.03.2017, 11:12
А теперь конкретно....Представленные автором скелеты мадрепоровых кораллов могут быть использованы:
1.Как субстраты для биофильтрации(если нет под рукой живого кораллового лома).
2.Как элементы декора(укрытий) во вспомогательных аквариумах(карантинники,лечебники).
3.Как субстраты для приращивания и(или) закрепления мягких и роговых кораллов.
александррррр
07.03.2017, 19:19
А теперь конкретно....Представленные автором скелеты мадрепоровых кораллов могут быть использованы:
1.Как субстраты для биофильтрации(если нет под рукой живого кораллового лома).
2.Как элементы декора(укрытий) во вспомогательных аквариумах(карантинники,лечебники).
3.Как субстраты для приращивания и(или) закрепления мягких и роговых кораллов. Да это все можно ,но когда вы цену узнаете ,я видел на ОЛХ,то подумаете ,что ЖК ,покажется даром
Да это все можно ,но когда вы цену узнаете ,я видел на ОЛХ,то подумаете ,что ЖК ,покажется даром
Да хоть квінтільярд доларів СеШеА.
Ціна не подобається проходим мімо.
Просто не понятно для чого залишати пусті коментарії? Невже хтось свято вірить що він поміняє і взагалі врятує цим світ?
Я в Епіцентрі знаю що є деякі товари коштують стільки, і на Алі-Експрес з доставкою можна взяти в 30 раз дешевше, і не йду на відділ адміністрації, полоскати мозок, доказувати, розказувати, ганяти. Як думаєте я поміняю цим щось? НІ! а даже більше, я виставлю себе ідіотом як мінімум.
Фраза" білі корали-сташній сон" яке має відношення до ціни і продаж?
Ще раз кажу людина заплатила гроші за оголошення і має право щоб в її "рекламі" обговорення йшло тільки на рахунок продажу.
Як можна писати нікому непотрібні пости (чисто для того щоб підняти собі настрій) в чужому оголошенні за яке людина дала свої гроші. Для мене це виглядає як той приклад з Епіцентром. Ну не поміняєте ви так світ в кращу сторону.
100%.
*VaLeRa*
07.03.2017, 23:18
Большие кораллы БРОНЬ!
Жду ответ в вайбере.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010