Показати повну версію : Срочно отдам/обменяю рыбу, Киев
Эглантина
13.08.2017, 13:08
Отдам или обменяю таких рыб:
Неон красный
Тетра фон Рио
Теренция
Филомены
Пецилии
Барбус суматранский
королевская тетра
Сомик изумрудный
Эритрозонус
Акантофтальмус
Рыб от 1 до десятка. Интересует растительный корм для рыб, нимфеи и прочие кувшинковые для аквариума. Ну или фрукты для хозяйки. Самовывоз с Харьковского массива или по договоренности.
Вся рыба здоровая и активная.
Вітаю. Я так розумію обмін на рослинки - ряску та ін. плавучі, включаючи роголистник...? Можемо наловити - скільки растючки за всіх?
Эглантина
13.08.2017, 13:35
Aratta, доброго дня, коли хочете забрати? бажано сьогодні. ряску не треба, давайте пістію, лімнобіую, єлодея є?
Скільки наловите від душі, то і добре буде
Эглантина
13.08.2017, 21:35
Рыба отдана, но с трагедией. Никогда не перевозите много рыбы в жару в небольшой таре даже полчаса, будет потом печаль. Тему закрываю.
Звичайно сумно...((( 3 десятки не вдалося врятувати...((( особливо жаль неонів - красивенні...((( На майбутнє - ніколи не возіть рибу у склі ще й повною банкою під кришкою... це для неї освенцім... Тільки у пластику, пакетах, навіть у відкритому відрі...))) Будуть ще рослинки - повідомлю...))) Надто не переживайте - буває... вона уже у кращому світі, а нам іще тягти й тягти...)))
Эглантина
13.08.2017, 22:04
Aratta, скільки????????? боже, капєц, якась година, риба була абсолютно здорова.....
боже, я страшенно вибачаюся, мені так незручно, то їх було надто багато там. треба було брати 10 л баклагу.... та я думала про відро або тільки маленькими партіями, більше ніколи, жах.... думала, так буде краще, якщо вони поскоріше переїдуть...
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010