КПК

Показати повну версію : Пластик в МА..!?

karellos75
16.09.2017, 00:16
Які види пластику можна використовувати в акваріумі..?)
Тріснула стінка внутрішнього сампа..!!(

Надіслано від мого NS5004, використовуючи Tapatalk

nickanya
16.09.2017, 09:01
треснула от внутреннего напряжения, вызванного неправильной установкой и расчётом нагрузок.

karellos75
16.09.2017, 09:56
треснула от внутреннего напряжения, вызванного неправильной установкой и расчётом нагрузок.З усією повагою..)) це вже зрозуміло.. питання чи можна скло замінити пластиком,вирізати по розміру і вклеїти, дотогож легше зробити всі отвори під труби і т.д..Хочу вирізати з лотка (харчових продуктів) до того ж і розмір самий раз, питання втому чи він витримає сольоність МА і чи не буде токсичними для аква.баночки вступаючи в реакцію з сольоною водою..??

karellos75
16.09.2017, 09:58
Аква.баночка не є дісплейом,слугує для карантину і отфрагованих кораллів..)))

***шерхан***
16.09.2017, 10:18
karellos75, делайте с любого акрила прозрачного и спокойно не волнуйтесь,только толщиной перестрахуйтесь. Многие используют достаточно много времени аквариумы из акрила и всё отлично, один недостаток мутнеет со временем и царапается а так всё отлично.Удачи.

karellos75
16.09.2017, 10:25
karellos75, делайте с любого акрила прозрачного и спокойно не волнуйтесь,только толщиной перестрахуйтесь. Многие используют достаточно много времени аквариумы из акрила и всё отлично, один недостаток мутнеет со временем и царапается а так всё отлично.Удачи.Дуже дякую. !!) Тему якби можна закрити..!!)