Увійти

Показати повну версію : Арована : "Не будь дурнем - купуй українське, а Європа нехай почекає!"

~~DANILA~~
26.04.2018, 19:07
Я давно є клієнтом даного інтернет магазину але отримавши посилку з флаєром ( дивіться у вкладенні фото) - замислився, а чи варто в майбутньому.
Булоб дуже цікаво побачити чесний коменар интернет магазину "Арована" на наступні питання :
1. Представники магазину вважають покупців які купують не Українське дурнями?
2. Відчизняні виробники повністю перекривають всі потреби акваріумістів своїм виробництвом?
3. Якість відчизняної продукції повністю співставна з якістю Європейської?
4. В "Аровані" зовсім все погано якщо на флаєрі внизу цікава дописка : " Ціни дійсні на 01.08.2015" ? Доречі замовлення мною отримане 25.04.2018.

Ось така цікава ситуація.

Cenzor
29.04.2018, 02:19
Вибачте, не втримався, щоб не перефразувати Вас стосовно власного досвіду )
Я давно не є клієнтом даного... інтернет магазину, і переконаний, що не потрібно замислюватися, чи варто бути ним у майбутньому.

jurchuk10
29.04.2018, 13:06
И часть оборудования китайского производства

Отправлено с моего Redmi 4X через Tapatalk

Arоwana
30.04.2018, 15:26
~~DANILA~~, ты уверен что всё правильно прочёл что написано на флаере?
Учитывая что флаер у тебя на руках и ты задаёшь такие нелепые вопросы, то озвучу тут текст на флаере.

Гаммарус от Тетры стоит 241,98 грн. за 1 литр.
Украинский гаммарус за 1 литр стоит 32,49 грн.
1. И конечно же надо быть полным дураком чтобы покупать гаммарус от тетры.
2. Речь идёт о сравнительных продуктах описанных на флаере и не больше.
3. Конечно же, тетровкому гаммарусу подкрасили цвет, что бы он выглядел более привлекательно, а не так серо и уныло как природный, который без каких либо аля-витаминов и прочих добавок, поэтому он он в 8 раз лучше и дороже чем украинский аналог.
4. Сравнительные цены действительны на 01.08.2015, что здесь не так? То что ты флаер получил в 2018 году? Так много изменилось с того времени, и не в пользу тетры, сейчас гаммарус от тетры стоит 300 грн, украинский гаммарус стоит примерно 28 грн.

Поэтому - "Не будь дурнем - купуй українське". Т.е. включай голову, покупай где надо украинское, аналогичных примеров уже предостаточно, к примеру тесты, УДО Птеро и т.д.

Всем хороших выходных - мир, труд, май, шашлыки :)

P.S. Мы не представлены здесь на форуме чтобы давать развёрнутые ответы, этот ответ исключение, так как один из покупателей прислал ссылку на эту тему.

~~DANILA~~
30.04.2018, 19:31
Arоwana, а чого ви мені "тикаєте"?
Дякую за відповідь всеж не дивлячись на хамовите ставлення.
Міг би подискутувати але після вашої відповіді не маю жодного бажання .
Прокоментував те що побачив, та як сприйняв подану інформацію.
З вашої відповіді виходить що ваше "гасло" стосується лише продуктів зображених на флаєрі, але ж це не так.
Загалом не вам вирішувати що придбати покупцям і якщо покупець хоче придбати Європейську продукцію то вже покупець точно не дурень, а досить успішна людина яка взмозі придбати якісний Європейський товар.
А загалом прощавай "Арована" - магазинів з аналогічним товаром придостатньо та з більш шанобливим ставлнням до покупців.

Эглантина
30.04.2018, 21:36
Такие темы просто удивительны. Все такие трепетные стали, будто лично почувствовали, что их лично обозвали дураками.
Кому надо, те купят то, что им надо и им все равно на всякие флаеры.

Такое ощущение, что людям обязательно надо придраться и показать, какие они молодцы и их лично оскорбили и надо обязательно выполнить гештальт-заповедь рассказав о своих чувствах (которые никому не интересны) на весь интернет.
А для харьковского магазина такой флаер почти чудо природы.

~~DANILA~~
30.04.2018, 22:41
Эглантина, а чому я не можу написати про те що я думаю та на які думки мене наштовхнуло отримане замовлення.
Якщо для Вас це " темы просто удивительны" то подивуйтесь та проходьте повз до чого Ваш коментар. Якщо Вас не цікавить думка інших чому Ви вважаєте що Ваші думки когось зацікавлять.
Я загалом не проти продукції від відчизняного виробника, а навіть дуже пишаюся що є багато досить якісних та працюючих продуків але я проти щоб хтось, а тим паче продавець, писав подібні гасла.
Я з Вами безперечно згоден стосовно "Кому надо, те купят то, что им надо и им все равно на всякие флаеры." але будуть і протилежні.
Кожен обирає сам, спираючись на своє бачення ситуації та звертаючи або не звертаючи увагу на деталі.
Я свій вибір зробив - остаточно прийняв рішення після відповіді представника(якщо це був він) магазину.

Эглантина
30.04.2018, 23:06
~~DANILA~~, потому что вы взрослый мужчина и подобные громкие мысли вслух вызывают поднятие бровей вверх, тем более что-то не видно, чтобы у вас были проблемы с покупкой или тут какие-то проблемы в виде расистких или религиозных вопросов и тому подобное вопросов. Проблема была бы, если бы они написали дурак тот, кто покупает украинское, но это уже другое.
Просто если какие-то лозунги у вас вызывают комплексы или чувство обиды, так этого полным полно везде, надо на всех нажаловаться.
Это изначально флудерская тема, которая скоро будет закрыта)

Nazgool
01.05.2018, 00:23
А почему бы и не подискутировать?! Ну скучно людям жить - вот находят вселенскую несправедливость! Обманули их ложными лозунгами! Не оправдали ожиданий! А люди ведь верили! )))

Отправлено с моего SM-A500H через Tapatalk

Nazgool
01.05.2018, 00:24
~~DANILA~~, потому что вы взрослый мужчина и подобные громкие мысли вслух вызывают поднятие бровей вверх, тем более что-то не видно, чтобы у вас были проблемы с покупкой или тут какие-то проблемы в виде расистких или религиозных вопросов и тому подобное вопросов. Проблема была бы, если бы они написали дурак тот, кто покупает украинское, но это уже другое.
Просто если какие-то лозунги у вас вызывают комплексы или чувство обиды, так этого полным полно везде, надо на всех нажаловаться.
Это изначально флудерская тема, которая скоро будет закрыта)Полностью с вами солидарен! :)

Отправлено с моего SM-A500H через Tapatalk

~~DANILA~~
01.05.2018, 08:29
До чого тут ця вся демагогія?
Тему створив щоб побачити як своє гасло розуміє сам нтернет магазин. Відповідь від нього отримав, хоч і де що в панібратській формі - якщо вони так спілкуються то вважають це нормою.
Флуд розводять декілька дописувачів в даній темі - які чомусь вирішили що потрібно пофлудити та поділитись своєю думкою яка не стосується піднятого питання.
Тему зкриваю щоб більше не флудили.