КПК

Показати повну версію : А чи не створити нам конкурс відгуків?

Мамай
15.10.2018, 18:02
Всім привіт
Цей пост - щось типу анонсу конкурса, що стартує найближчим часом

Не долго вагаючись та поспілкувавшись з адміністрацією форуму, ми вирішили, що конкурсу бути.

Його суть мабуть буде полягати в заохоченні читання тематичної літератури та надати новичкам підказку про те, яка книга буде кращою для читання в тому чи інакшому випадку.

Правила будуть якомога прості (ще пишемо):
- шляхом голосування буде обрано 2-3 книги, на які треба буде написати рецензію
- для того, щоб прочитати та написати рецензію, буде 3-4 тижні
- потім всі ті рецензії (їх треба бути опублікувати на форумі у відповідній темі) будут виставлені на форумне/експертне голосування, а переможець отрумає приз.

Призовий фонд буде анонсований перед початком кожного туру. Це точно буде щось з акваріумного магазину в Торонто, Канада.

Запрошую всіх небайдужих!

Ну а поки йде підготовка до старту, пропоную у відповідях накидати книжок, які можна буде виставити на перше голосування для першого туру.

Володимир Романович
15.10.2018, 21:34
Чудове починання!

Ad Konings - Back to Nature. Tanganyika Cichlids (2-nd edition, 2005)
Ad Konings - Tanganyika Cichlids in their Natural Habitat (3-nd edition, 2015)
Heiko Bleher - Bleher's Biotopes (2016)

Мамай
22.10.2018, 16:40
Слушне запитання виникло поза публічним форумом - а де учасники будуть брати книги? Організатор не є видавництвом і його позафорумна діяльність ніяким чином не пов'язана з книгами/журналами. Тобто учасникам треба буде шукати книги або їх тексти самостійно (книгарні, бібліотеки, інтернет тощо)

Володимир Романович, з огладу на написане, чи не виникне проблем у учасників знайти вищезгадані книги на території України чи в інтернеті?

Эглантина
22.10.2018, 16:56
Книги якого змісту мають бути?
1. Аквариумное рыбоводство, Ильин, 1977 г.
2. Dr, Axelrod, Mini atlas of Fishes

Мамай
22.10.2018, 17:06
Эглантина, для мене як організатора зміст не важливий, головне щоб це була тематична література

Назву книги від Ільїна прочитав як Акваріумне рибальство)

Володимир Романович
23.10.2018, 21:38
Георгий Кузнецов, я запропонував ті книги, які в мене є, і які я особисто міг би описати...
Ідея конкурсу хороша, але умови треба ще обдумати

Эглантина
23.10.2018, 22:19
У меня тоже эти книги.
Просто я современных не знаю, а эти много раз листала читала