tarya
18.12.2018, 09:58
Привіт. В мене банка 200 літрів, і маю два фільтра, Флювал 306, 205. Ґрунт - Живий від Aquayer. Днями вирішив витягнути з під ґрунту камінчики. Думав зробити якось "гірку" поклав на дно камені а зверху лаву, але цей ґрунт з гірки потрошки росповзлось все в "рівніну" і в каменях відпала необхідність. Коротше потягнув їх ну і вода стала як смола. Таке піднялось що капець. Я щоб швидше все профільтрувати - зняв 306 і напхав його синтепоном. Але вже другий день з суботи здається - але такий досі туман висить. Невже оце два фільтра не можуть це все відсмоктати?
Може я якось неправильно використовую? Один заправлений як завжди - паролон і різні там наповнювачі. А в тому потужному половина синтепону, половина різні губки і все таке. Навіть два кошика лави дрібної - і все це не можуть нормально просмоктати за два дні?
Може я якось неправильно використовую? Один заправлений як завжди - паролон і різні там наповнювачі. А в тому потужному половина синтепону, половина різні губки і все таке. Навіть два кошика лави дрібної - і все це не можуть нормально просмоктати за два дні?