Показати повну версію : Трубки для зовнішніка
Як по вашому - з чого краще за все зробити трубки "переливи" для зовнішнього фільтра? Бо якщо купити прозору трубку - то гнеться. Є з реберцями - але вона дуже жорстка і зробити нормальний перелив не виходить. Хочеться з якісь то трубочок. Але з яких? Зі скла дорого і важко знайти, треба під 19 мм трубку пвх. Робив з пластикових труб для води які - але дуже масивна на вигляд.
Нужно определиться- для каких целей? Функциональность - из чего угодно( уголки, трубки пластиковые гнутые феном, трубки родные типа эхейм, жбл и т.д.) Красота - АДА, АлиЭкспресс, магазины форума и.д, которые делают а ля АДА...Имхо...
Куточкі це добре але які? Які для цього труби беруть щоб і тоненькі стінки було і щоб були кутники.
Брал уголки с аэрлифтов китайских. Купил остовы и разобрал на трубочки и уголки. Два уголка соединенных черех трубочку - полный разворот(снизу- перегиб- вниз)
nickanya
05.01.2019, 15:27
Есть оригинальные Атмановские. Если интересны, могу поискать.
Если подойдет могу предложить вот такое, чтоб сделать из прозрачных трубок, 50 грн / шт.
Если подойдет могу предложить вот такое, чтоб сделать из прозрачных трубок, 50 грн / шт.
В мене є від Флювал. Але трубки прозорі від них все одно перегинаються.
Маю на продаж від Тетри
Посилання на тему:
https://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=259878
Якщо цікавить, пишіть в ПП
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010