КПК

Показати повну версію : чорний гнучкий розпилювач?

DIMALADIN
19.09.2008, 14:42
справи були так.пів року ніодної жертви,нерахуючи скалярию і меченосця якогих цихліди вбили.ну і 2 дні тому захотілось розпилювач поміняти.купив чорний ,гнучкий та декилька рослин,лимоник та анубіас.відкривши упаковку розпилювача почув поганий резиновий запах.мабуть тут і сталась перша моя помилка,я помив цей шлаг з милом,але знаючи загрозу рибкам добре и довго промивав в теплі воді.друга помилка що рослинки запхав зразу в акваріум з якими точно могла бути якась зараза.ну результат такий,2 дохлих ціхліди(рибсіки пробачте)и сомики ледве живі.причом я зразу замітив що соми почали поверху плавати.після двох жертв розпилювач на старий замінив і до цього часу замінив до 50% води.сомики і ще 5 цихлід пасивні до їжі,неактивні.підкажіть будласка чи мав хтось досвід використання цього розпилювача.і чи могло мило так на рибок подіяти?що рити ?

Sem
19.09.2008, 14:50
Cтоят в нескольких аквах. Проблем не замечал. покупал из-за мелких пузырьков, которые они производят.

maxfortuna
19.09.2008, 14:58
У меня во всех аквариумах стоят.Я думаю причина в другом

DIMALADIN
19.09.2008, 15:00
шось маленьких пузирків я непобачив.теж для цього купляв ,тіки резульматом остався недовольним

RVV
19.09.2008, 23:45
Я понюхал и решил в акву не пихать. Разобрал - внутри была просто толстая проволока из метала похожего на припой пос-40. Выкинул к чертям, единственно полезно то в комплекте был обратный клапан - вот он качественный и хороший :)