КПК

Показати повну версію : Приклади засадження рослинами акваріума на 30 л (фотографії, малюнки)

iand
01.06.2004, 15:12
Важко було вибрати в якому розділі створити тему.

Хочеться погарніше оформити свій акваріум.
Підкажіть, будь-ласка, лінки на фотки акваріумів до 30 л. або їх схематичні малюнки, або напишіть свої поради по засадженню такого акваріума.

Ярослав
01.06.2004, 15:46
Просто "прусь" от этих фоток!!!! (www.akwarium.org/galerie.php?ID_GALERIA=22&PHPSESSID=a514852870026e704ff31c753756b638)

А вообще-то - дайте размеры аквариума, т.к. есть некоторые нюансы.

Ярослав
01.06.2004, 15:54
Просматривая фотки по приведенной ссылке - не забывайте обращать внимание на размеры аквариумов.(в данном контексте - аквариумов, в полном смысле этого слова).
code69

iand
01.06.2004, 16:38
Приблизно, довжина 43, ширина 23, висота 30.

Дивлюся на сайт по лінку - тихо ловлю і знову пускаю щелепу на підлогу. Як так можна акваріуми оформити ??? ПРОСТО ШИКАРНО !!!

jurassik
01.06.2004, 17:07
Спасибо Ярослав за офигительные фотки!!!!!!!!!!!!!!!!
НАРОД!!!! может кто подскажет, что это за грунт такой в банке круглый - я так понимаю он там не просто так - да и как рыбы при таком обилии растений не задыхаются?

Ярослав
01.06.2004, 18:26
2jurassik
Я когда поисковиком наткнулся - сидел там половину рабочего дня.... БОМБА, согласен... Мне пофиг как там дальше они поддерживают равновесие - просто очень ТОЛКОВО подобрано все!!!
Я бы опредил ту хрень, как - керамзит. Хотя вероятность ошибки - высока.

2iand
Я не профі, і не дизайнер. Але зтикався з подібними питаннями в оформленні акваріумів, на роботі. Коли глибина акваріуму замала - завжди виправдовує себе варіант з "центральним" розміщенням "базових" рослин. Дай їм пару точок, де погляд сприймає глибину більшою, ніж вона є. Це не має, здається, точного розрахунку - просто мудруй з розміщенням рослин.
Просто - "пограйся" з лимонником, стрілолистом, криптокорінами- навіть мох, якщо його багато - сам бачиш - дає таке розмаїття видових сприйняттів - коротше кажучи - круто і сердито!!!! :D

Санеокие
01.06.2004, 19:47
Ярик! Спасибо за доставленное удовольствие! Это ж надо так умело миниатюризировать аквариумистику!? Просто улет!!! Еще раз спасибо!!!

Вован
01.06.2004, 20:26
А выставки на главной смотрели?

Олександр Бешлега
01.06.2004, 22:13
Аквариумы действительно бомбовые! Но так могут позволить себе сделать только в одном месте :)
Гляньте на гравировочку (на аквариумах, справа внизу).
Ба, знакомые все лица: Amanoyama Nature Aquarium Laboratory
:)

iand
02.06.2004, 10:20
Автор оригинала Ярослав
2iand
Я не профі, і не дизайнер. Але зтикався з подібними питаннями в оформленні акваріумів, на роботі. Коли глибина акваріуму замала - завжди виправдовує себе варіант з "центральним" розміщенням "базових" рослин. Дай їм пару точок, де погляд сприймає глибину більшою, ніж вона є. Це не має, здається, точного розрахунку - просто мудруй з розміщенням рослин.
Просто - "пограйся" з лимонником, стрілолистом, криптокорінами- навіть мох, якщо його багато - сам бачиш - дає таке розмаїття видових сприйняттів - коротше кажучи - круто і сердито!!!! :D [/B]

Ага, приблизно так і пробував. Людвігія була в центрі, світло яскраво вирізняло її верхні салатові листки. Ще пробував побавитися з розміщенням білих і темно-оранжевих морських камінців (3-4 см), типу японського саду :-). З рослин в мене є кущ ехінодорусу (на жаль, забув який), валіснерія, валіснерія спіральна, роголисник, елодея, пістія.

iand
02.06.2004, 10:22
І ще хотів запитатися.
Підкажіть, будь-ласка, лінк на сайт з фотками рослин, щоб можна було ще деякі розпізнати. Старість не радість :-), забув як їх продавці називали.

iand
02.06.2004, 11:49
Сам знайшов. В архіві pdf з фотками і описом рослин. Фотки маленькі. Хочу ще :-)
Розмір архіву 3,043,429
http://www.aquaplants.nm.ru/Ref.zip

Vsne
02.06.2004, 11:51
А я не понял где вы все смотрите, я тоже хочу посмотреть

Ярослав
02.06.2004, 12:16
Vsne - прекращай курить, а то уже по-второму кругу мимо нас проносишся... :D

Ссылка на каталог (http://www.aquaplants.nm.ru/Ref.zip)

Ссылка на фотки маленьких аквариумов (Просто "прусь" от этих фоток!!!!)

Все они - в сообщениях выше.

Или это я мимо пронесся???? :) Ты же об этом спрашивал?

Vsne
02.06.2004, 12:19
2Ярослав

Давай прекращать вместе

Акулист
02.06.2004, 15:01
2 iand

А что это, молодой человек, за гигантомания, 30 л? Вы же видели, какие прелестные "стаканчики". :D

Сразу вспоминается реклама: не всегда удобно носить свои любимые вещи с собой, но теперь (у вас есть аквариум!)

iand
02.06.2004, 15:29
Автор оригинала Акулист
2 iand

А что это, молодой человек, за гигантомания, 30 л? Вы же видели, какие прелестные "стаканчики". :D

Сразу вспоминается реклама: не всегда удобно носить свои любимые вещи с собой, но теперь (у вас есть аквариум!)
:-)
Це не гігантоманія, це копія у збільшеному масштабі.
А може ви ще якісь лінки підкажете по каталогам рослин ?

Акулист
02.06.2004, 15:49
Стосовно каталогів, то я з усіх бачив тільки один дуже зручний, де йде купа мініатюрних фото, а при наведенні на них курсору з'являється назва. Решту вважаю не дуже зручну, особливо з картинками замісь фото. Як згадаю, то пришлю лінк обов'язково.

finic_evg
02.06.2004, 16:30
Да-а-а-а!!! А я тут гигантоманией страдаю. 800 литровничек мечтаю сделать. А тут в таком объеме ТАКАЯ красота!!! Срочно пересаживаю все в стаканы. шЮтка... :)
А выставка действительно классная. Работы сегодня просто не было. Весь день любовался.

sasa
10.06.2004, 04:18
Автор оригинала Ярослав
2jurassik
Я когда поисковиком наткнулся - сидел там половину рабочего дня.... БОМБА, согласен... Мне пофиг как там дальше они поддерживают равновесие - просто очень ТОЛКОВО подобрано все!!!
Я бы опредил ту хрень, как - керамзит. Хотя вероятность ошибки - высока.

Где-то читал как Амано делал аквариум, так вот, он там говорил, что воду надо было менять какую-то часть раз в 2 дня, с такими частыми подменами проблема равновесия решается?

Все я такое тоже захотел сделать, и вообще, понаставляю по всей комнате таких, будет вместо вазонов цветочных, и поливать не надо:)

manulo
10.06.2004, 11:08
Зато водичку меня надо :)

Акулист
10.06.2004, 17:14
2 iand

Кстати, понемногу нахожу ссылки: таблица (http://scalaria.narod.ru/flora/florap_z.htm)
и еще: очень наглядно (http://aquariumist.com.ua/plant.html)

iand
11.06.2004, 12:23
Дякую !