КПК

Показати повну версію : Шов з пухирями/ ціна питання

K56
18.11.2020, 00:44
Доброї ночі, планую придбати більший акваріум.
Але є ось такі пузирьки, чи це нормально? Акваріум природа 190 літрів
https://ibb.co/qnhQPp1
https://ibb.co/qnsFtPN

Ще одне питання, ніяк не можуть скласти ціну на ось такий комплект, скільки приблизно може вартувати? Щоб не переплатити
1) Акваріум Природа 190 літрів з пластиковою кришкою
2) Тумба природа
3) Зовнішній фільтр fluval 305
4) Китайський уф-мтерилізатор та нагрівач
Все бу на 4-

Дякую

Тарик
18.11.2020, 00:50
У меня с такими пузырями стоит уже 5 лет 840 литров. Правда там причина пузырей другая- акву клеил сам и не смог сделать красивую "галтель" с первого раза. Поэтому пришлось срезать, зачищать и изнутри заново силиконить.
Проблем никаких не было.
В вашем случае лучше отказаться от покупки такого аквариума.

Отправлено с моего Redmi Note 5 через Tapatalk

K56
18.11.2020, 01:49
Він більше двох років стояв з водою, які можуть бути проблеми з такими швами?

Opsis
18.11.2020, 02:16
Може і не бути. Але. На другому фото великі дуже. Природа поклейку робить без пухирів. У них акваріуми перевіряються, все ж таки у промислових масштабах роблять і вже давно. Але чомусь вони з'явилися. Причин багато може бути. Впевнений, що вони з'явились в процесі використання. Пухирці досить високо, це краще. Особисто вважаю що проблем не буде. Але це тільки моя думка. В мене 45 літрів раптово розклеївся по шву. За 2 хвилини майже весь протік на стіл і підлогу. Без всяких пухирців.

K56
20.11.2020, 16:06
Загалом забрав я цей акваріум, пухирі йдуть у двох вертикальних швах переднього скла, буду переклеювати.
Один майстер почав мені розповідати що потрібно переробити всю банку бо старий герметик і новий не подружаться. В іншому місці без питань можна переклеїти лише перед, ще думаю додатково його посилити, які варіанти підскажете?
Дякую

Opsis
20.11.2020, 20:55
Можна окремо перед.

bulk
08.06.2021, 14:34
Все правильно. Старый силикон к новому не пристает. Срок службы переклеенных банок в 2 раза меньше.
Там не обезжирили до конца стекла и вот такие следы остались. Нагрузка в аквариума идет на вертикальные швы. Переднюю стенку пытается давление выдуть в овал, от чего спасают ребра жесткости. Вторая проблема вертикальные швы. Вот ювели на переклейке постоянно у меня с разъехавшимся вертикальным швом. Вверху площадь контакта силикона и стекла уменьшен, и он дальше под давлением будет идти на разрыв.
По самому простому - можете вклеить ребре жесткости на боковые стенки от переднего до заднего стекла. Тогда еще продержится. А так даже если силикон живой я бы не ставил такой аквариум у себя.

K56
08.06.2021, 23:41
Якщо кому цікаво, переклеїли окремо переднє скло і зробили додатково дві стяжки по краях, стоїть пів року, політ нормальний.