Показати повну версію : Потрібна допомога
Walentin
04.10.2021, 21:57
Доброго часу. 28,09 набрав води в бутелі, простояли до 02,10 в вечорі добавив в кожну банку CRYSTAL CLEAR кондиціонер для підготовки води, все як завжди при підмінах. Вранці 03,10 підмінив 30% в акві..... сьогодні дві години тому все пішло в унітаз, 10 аманок 40 блю 20 ,,тотем,, 20 ,.слідопит,, потім зрозумів що потрібно була набрати з пів літра та зробити аналіз. Що могло стати причиною? в кого ще було таке? у мене це вперше., ще потрібна підміна в двох банках правду скажу боязко. Дякую. З повагою Валентин.
Мог прилететь подарок водоканала. Например могли ГХН добавить в воду больше чем нужно- бывало такое. А он не удаляется ни отстаиванием, ни коагулянтами. Кстати, зачем коагулянт льете? С осадка хоть воду при подмене сливаете?
Walentin
05.10.2021, 22:16
Мог прилететь подарок водоканала. Например могли ГХН добавить в воду больше чем нужно- бывало такое. А он не удаляется ни отстаиванием, ни коагулянтами. Кстати, зачем коагулянт льете? С осадка хоть воду при подмене сливаете?
Переливаю шлангом до 5 см від дна залишаю водичку. а коогулянт колись свого часу рекомендував , якщо не помиляюсь, Константин, продавець з магазину що був на БВР. Багато років користуюсь ним. Купив 60 літрів очищеної води хочу добавити в інші банки. До речі в відрі сиділи гупі, людина обіцяла підїхати забрати, і вони відійшли в світ вічного мотиля.
Walentin
08.10.2021, 23:33
Доброго часу. Такого я не чекав- вся живність та рослини загинули. Грунт промив прокипятив, губку в мусорку а ввечері дивлюсь а по склу планаріїї розгулюють...добре що банка пуста бахнув туди 15 грамантипланарію подивлюсь що буде через пару днів запущу планктон. Ото ж живуче створіння. Дорослі мабуть загинули а ці мабуть в фільтрі сховались. Цікаво, а мідь потруїть цю ,,красоту,,
Було таке...
В деяких випадках навіть осмос не рятує.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010