Показати повну версію : Хвора Апістограма Раміреза
Захворіла апістограм самець майже нічого не їсть кормлю я його мотильом він заметно похудав став бледний, а самка зараз більша за самця, хоча колись було навпаки. На удівленія в усьому іншому самець веде себе нормально. Помітив я що він почав худати десь ще місяць назад, якщо не більше.Також замічаю що самка третьса об різні водяні предмети проте виглядає здоровою і я навіть сказав трохи ожирівшою. А може то просто ікра у неї бо я хочу щоб вони однерестилися. І тут тобі на!!!! така невезуха... самець нічого не їсть от заразом хочу спитати якщо тимчасово відложити нерест це якось можливо боя десь читав, що риба повинна однереститися бо ікра затвердне і риба стане безплідною. Не забувайте що від ваших рекомендацій можливо залежатиме життя невинної рибки, якщо це якась хвороба то порекомендуйте чим лікувати.
вот же семейная жизнь, расписались, он весь в работе, задерживается до поздна, чтоб обеспечить семью, худеет, она все по кухне, за лишними киллограммами не следит, в старом засаленном халате. Некоторых рыб перед нерестом держат порознь, чтоб любовь была крепче. Увы, я так же новичок. и мало что могу подсказать, кроме того, что апистограммы очень требовательные к условиям рыбки.
http://www.aqa.ru/wiki/index.php/%D0%90%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B3%D1%80%D 0%B0%D0%BC%D0%BC%D0%B0_%D0%A0%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1 %80%D0%B5%D0%B7%D0%B8
Улучшайте условия, может стоит смягчить воду.
А красивые какие, царские
Улучшайте условия, может стоит смягчить воду.
Раніше жили апістограми в мене нормально
і двічі нерестилися, до того ж на одному із зображень видно що самка виглядає нормально і їсть нормально, один самець якийсь худий. А значить вода тут ні до чого!!!
это корм. вы их живым кормите, не мороженым???
это корм. вы их живым кормите, не мороженым???
Ну раніше ж їла морожений а зараз що особенна стала???
Я тут вичитав а вдруг це плістофороз
Andrey08
01.12.2008, 15:24
У апистограм проблемы обычно от низкой Т и подмены воды.Поднимите Т32,посмотрите на них повнимательней может у них манка или еще ,что-то инфузорное,тогда нужно лечить соответственно.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010