КПК

Показати повну версію : Aquael Turbo 500 питання

PrettyImp
11.04.2022, 22:42
Доброго вечора.
Розглядаю придбання фільтра Aquael Turbo 500.
І питання ось в чому, чи є сенс та користь від контейнера з наповнювачем кільцями?
Є хоч якась біологія від того контейнера?
Чи розглянути інший варіант?
Розглядається на акваріум 50л. Рослини і риби.

Den28
12.04.2022, 04:16
Доброго вечора.
Розглядаю придбання фільтра Aquael Turbo 500.
І питання ось в чому, чи є сенс та користь від контейнера з наповнювачем кільцями?
Є хоч якась біологія від того контейнера?
Чи розглянути інший варіант?
Розглядається на акваріум 50л. Рослини і риби.

Купи просто голову, она дешевле и обычную мочалку.

PrettyImp
13.04.2022, 00:54
Дякую за відповідь.
Десь так і думала. Але було цікаво чи є в когось позитивна практика від того відсіку з кільцями.
Мабуть звичайний пат міні, буде нормальним вибором?

mikhail.glushko
13.04.2022, 09:32
Фільтр шикарний, але боюсь, що для авкаріума на 50 літрів він буде занадто потужним (розрахований на 150л). При його потужності 500 л/год він буде пропускати через себе 10 обємів акваріумної води. Це занадто. Буде сильний потік води,не всім рибкам та рослинам це підходить. Подумайте над цим. Прийдеться постійно прикручувати тік води, і в той же час фільтр буде працювати по максимуму і стикатися з перешкодою на виході, що не дуже добре для ротора.

Рекомендована (середня) потужність фільтра 3*обєм.

У вашому випадку оптимально 150 -250 л/год макс. Розгляньте Aquael Turbo Filter 350.

Viktor71
17.04.2022, 23:09
Как уже советовали, можете сначала купить помпу Aquael и использовать мочалку. Так действительно дешевле. А со временем докупите контейнер для биофильтрации. Что касается мощности, решается установкой флейты и течения не будет. Советую данный продукт. Но есть один нюанс, не желательно заказывать в интернет магазине, часто попадаются шумные. Необходимо выбирать.

PrettyImp
19.04.2022, 16:54
Я пока решила вопрос с фильтрацией одеванием мачалки на имеющийся Фан мини. И фильтрует и не забивается через день.

Но флейта єто тема. Буду заказівать. А пока думаю над тем надо ли там банка с керамикой или нет )))

Благодарюза ответі и помощь )))