Показати повну версію : якісь хробачки
з'явились якісь хробачки - що це? і що з цим робити?
якщо креветка чи палочкою доторкнутися - вони ховаються.
PS я - початківець
На трубочника похоже. Вы живым трубочником не кормили?
На трубочника похоже. Вы живым трубочником не кормили?
ні, тільки сухим, але купляв і рибок і рослинки
так що робити?
Наверное с растениеми занесли. Я бы ничего не делал- рыбы постепенно съедят.
Наверное с растениеми занесли. Я бы ничего не делал- рыбы постепенно съедят.
а как ускорить?
может докупить кого?
Ускорити...
Новачок,за версту видно)
Акваріум не любить швидких рухів.
Ускорити...
Новачок,за версту видно)
Акваріум не любить швидких рухів.
та щось гуру не поспішають дати пораду :-(
хробачків заніс мабуть з рослинами і дуже не подобаються... коли рибки торкаються - хробачки ховаються.
як їх прибрати ніхто пораду не дає...
ось поки що результат звертання на форум ...
Трионикс
10.08.2022, 23:18
Вам же дали нормальну пораду, нічого не робити). Багато хто з акваріумістів спеціально розводить хробачків, щоб рибок підгодовувати, а у вас таке щастя несподіване). Потерпіть, риби все зроблять самостійно).
Хочете прискорити - давайте рибі менше корму.
Вам же дали нормальну пораду, нічого не робити). Багато хто з акваріумістів спеціально розводить хробачків, щоб рибок підгодовувати, а у вас таке щастя несподіване). Потерпіть, риби все зроблять самостійно).
Хочете прискорити - давайте рибі менше корму.
Питаннячко залишилось: як риби з'їдять його, якщо при торканні вони ховаються?
сьогодні у магазині продали ПЛАНАЦИД - приїхав додому , почитав- та щось це не про то :-)
як риби з'їдять його, якщо при торканні вони ховаються?Та вони ж його не за вухом чухають, а ротом хапають. Да, хробак намагається вижити, але ж і для риби в природі це питання виживання. Якось ловлять та їдять.
Планацид скоріше за все допоможе в цьому питанні. Але гарантовано покладе всіх інших бесхребетних на кшталт равликів та креветок. Та і рибам ця мідь особливо здоров‘я не додасть.
Та вони ж його не за вухом чухають, а ротом хапають. Да, хробак намагається вижити, але ж і для риби в природі це питання виживання. Якось ловлять та їдять.
Планацид скоріше за все допоможе в цьому питанні. Але гарантовано покладе всіх інших бесхребетних на кшталт равликів та креветок. Та і рибам ця мідь особливо здоров‘я не додасть.
дуже дякую...
тепер буду продавати Планацид :-) креветки є
Та вони ж його не за вухом чухають, а ротом хапають. Да, хробак намагається вижити, але ж і для риби в природі це питання виживання. Якось ловлять та їдять.
коли сифонив вгянул - десь 3см довжиною.
всеж таки - а як їх прибрати?
PS акваріум один, є креветки
https://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=18868&pictureid=278014
ось знов - ліворуч лінійка з шкалою в мм
допоможіть будь ласка
або - може рибки хижаки є якісь?
Walentin
18.12.2023, 18:43
Спробуй смартфоном через гугл пошукать на трубочник мало схожий
Спробуй смартфоном через гугл пошукать на трубочник мало схожий
не виходить... у магазі кажуть якийсь старо-режимний хробак - тому шукаю експерта
Володимиръ
24.11.2024, 11:41
Планацид скоріше за все допоможе в цьому питанні. Але гарантовано покладе всіх інших бесхребетних на кшталт равликів та креветок.
На чому заснована ваша впевненість? Особисто за допомогою Планациду успішно знищив планарій в своєму акваріумі, пройшло вже кілька тижнів, всі живі, креветки ганяють з ікрою. Вважаю Планацид гарним засобом.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010