КПК

Показати повну версію : Київ\регіони: спустошення аквасу Родостомус, Пульхери (папужки), теодоксус

birdmilk
01.12.2022, 14:56
Привіт,

шукаю нових власників для своїх рідненьких рибасів та рослин. Всі активні, здорові, й запальні. Стосовно рослин, то відключення трохи пішли не на користь.
Наразі на віддачу:
* rhodostomus 6шт 3-4роки, файно тримають стаю, гадаю, що можуть ще спокійно 2-3 роки протягнути, якщо норм умови будуть.
* Pelvicachromis pulcher (папужка) 2шт пара, що нереститься, десь 2 та 4 роки. Навіть зараз вони з мальком. Вони будуть віддаватись з домівкою кокосовою трохи поросша папороттю
* Тернеція пінк (Ternetzi Moonrise Pink) 3роки дружить з родостомусами
* Теодоксус - улитка, що чистить без зупинки десь 10шт, дуже круті помічники, що дали змогу аквасу на весні протриматись майже 3 місяця в автономці

Рослини:
* кріптокорини, перистолістники, валіснерія спіральна, стрелоліст, здається трохи маленьких видів ехінодорусів, анубіас маленький якийсь

Все росло під водопроводом, без хімії. рн7.5+ й доволі жорсткій воді.

Також на додачу буде корм десь на рік вистачить для них - гранульований брендовий.

Можу відправити потягом\автобусом по Україні, территориально все в Києві. Хочу щоб були гарні й теплі умови для них, бо ..на русня...
На вихідних (4-5.12) буду в Кам'янці-Подільскому, а отже можна там комусь завести по дорозі.

Harrd
01.12.2022, 15:43
Доброго дня. Як раз запустив свої 140 літрів
Можу забрати!

Ryzhii
01.12.2022, 18:55
Цікавлять Родостомус та Перистолістники Якщо попередній заявник не зможе заїхати, то я на черзі

mobidoca
01.12.2022, 22:53
Пельвіків можу до своїх забрати. В мене молодята, пара, ще не нерестились.

birdmilk
02.12.2022, 09:44
Всім привіт попердньо вже на все бронь для перших та спритних @Еленушка та @Harrd.

Якщо не вийде, то далі інші.

Всім крутого дня. Поки тема на паузі до понеділка наступного тижня.

Ryzhii
02.12.2022, 21:23
Всім привіт попердньо вже на все бронь для перших та спритних @Еленушка та @Harrd.

Якщо не вийде, то далі інші.

Всім крутого дня. Поки тема на паузі до понеділка наступного тижня.
Чекаємо!

Ryzhii
05.12.2022, 18:58
Новини є?

mobidoca
05.12.2022, 23:16
Пельвіків можу до своїх забрати. В мене молодята, пара, ще не нерестились.
Місце ще є… 120 літрів)))