Voronych
03.07.2004, 15:54
Привіт! У мене загинули гуппі банка на 33 л). За 2 дні -- 7 code20 . Три дні тому я звернув увагу на те, що по краю води (на поверхні, у місці дотику до скла) появилась біла пінка (подібна утворюється, коли починає закипати молоко). Риби вели нормально, навіть знову зьявились мальки, правда я встиг знайти тільки одного, інших напевно :013: Я відсадив малька до інших, відсадив на всякий випадок двох самочок, які могли бути (і стати ще) потенційними мамочками. А зранку я знайшов першого самця. Хвіст у нього розкошлатений і я звернув увагу на те, що на боках у нього зьявились дві зелені плямки. В той же день малий дістав ще 3 гуппі з аналогічними симптомами. Інші гуппі так ніби до них прикріплені якісь повітряні міхурці (пузирькі). Хвостові плавники ніби покошлатені. В той же час рибки ведуть себе достатньо активно, 2 анциструси ніби-то не постраждали. Ампулярії з охотою займаються сексом. Корм для цієї банки і 126 літрової -- один і той самий. Фільтр з аераціює працює. Нікого не підселяли і нічого не підсажували.
Був у магазині -- вони нічого путнього не сказали, првада рекомендували зайти пізніше, коли появиться їх головний фахівець. Дали ліки, капнув 0,6 ml. Сьогодні зрнаку дістав залишки від ще одгого самця, які не встиги догризти ампулярії. Правда міхурці навколо риб зникли. І ще одне. У відселених самок усе в нормі.
Що це за біда? Намагався розібратись у форумі, книжку із СЕРИ скачав, але поки-що :mad:
Був у магазині -- вони нічого путнього не сказали, првада рекомендували зайти пізніше, коли появиться їх головний фахівець. Дали ліки, капнув 0,6 ml. Сьогодні зрнаку дістав залишки від ще одгого самця, які не встиги догризти ампулярії. Правда міхурці навколо риб зникли. І ще одне. У відселених самок усе в нормі.
Що це за біда? Намагався розібратись у форумі, книжку із СЕРИ скачав, але поки-що :mad: