КПК

Показати повну версію : аква на 1 л.

varo
18.12.2023, 20:58
Нано на один літр за п'ять хвилин.
https://youtu.be/PyiVtkflLWA?si=HSz0CZywu0V9t9BJ

mir_
21.12.2023, 10:46
і навіщо воно???

Олежище
21.12.2023, 16:06
і навіщо воно???
ви не зрозуміли, це челендж: "хто швидше"...
Наприклад: "Терраріум за 20 секунд" - Літрова банка, туди жменю кокосового субстрату, мох сфагнум, равлика Ахатінку ...
Вуаля))

konstantin.shulezhko
21.12.2023, 21:03
Дитина займається - молодець!
Відео знімалося, як розумію, для дітей та їх батьків, а не для всезнаючих гуру.
Не подобається, ніхто не змушує дивитись.

mir_
04.01.2024, 14:03
Дитина займається - молодець!
Відео знімалося, як розумію, для дітей та їх батьків, а не для всезнаючих гуру.
Не подобається, ніхто не змушує дивитись.

а до чого тут гуру??? хоча дякую, приємно ))
круглий посуд, пластикові рослини, галька та вода, чого дитина тут пізнала цікавого??? який тут розвиток і в чому?

konstantin.shulezhko
04.01.2024, 15:16
Що до пластика, як Вам це:
https://www.amazon.co.uk/Clementoni-59246-Galileo-Original-Triops-Deluxe/dp/B095537V3J?th=1
Здається мені, що представлений у темі акваріум коштує дешевше 20 EUR.
Подивиться пропозиції пластикових акваріумів та рослин з декораціями і навіть живності (найрізноманітніших форм та розмірів). На кожен товар свой покупець.

Не всі здатні та мають можливість сісти за штурвал літака. Діти, як правило, починають з трьохколісного велосипеду. Літрова ємність з пластиковими рослинами і з щитнями (замість дискусів?) це мінімум коштів, часу та місця. А навчання полягатиме у догляді за живністю, літра об'єму для якої більш ніж достатньо.
Чи треба починати зі скейпу на тонну?

Опонент в темі - дитина.
Як на мене, коментарі у темі виглядають наступним чином: здорові дядьки дражнять маленьку дівчинку. І це, замість того, щоб вказати на недоліки, щось підказати, розповісти, чому так, а не інакше, навести оргументи.
Але виявляється краще "насипати на вентилятор"... А якщо доводиться відповідати питання, сама поширена відповідь на всі питання: "Вивчайте форум".

Ще раз повторюсь: не подобається, ніхто не змушує дивитись.
Або покажіть своє накштаут такого:
https://www.youtube.com/@mugenwoong.
До речі, пластикові фігурки у виробах мені також не дуже подобаються.

Олежище
05.01.2024, 11:01
Як на мене, коментарі у темі виглядають наступним чином: здорові дядьки дражнять маленьку дівчинку. І це, замість того, щоб вказати на недоліки, щось підказати, розповісти, чому так, а не інакше, навести оргументи. - щоб щось підказати та вказати на недоліки, було б непогано розуміти - і навіщо воно??? достатньо кілька слів ..

Опонент в темі - дитина мабуть, ви не дуже розумієте термін "опонувати", а просто підмінюєте поняття ...

Або покажіть своє накштаут такого:
https://www.youtube.com/@mugenwoong тобто, щоб поставити якесь запитання в темі, необхідно продемонструвати свій рівень та досвід? а хто буде визначати необхідний рівень? мабуть, ви?

А якщо доводиться відповідати питання, сама поширена відповідь на всі питання: "Вивчайте форум" - це залежить від характеру запитання, які дуже часто виникають від нерозуміння мінімальних азів, тобто мат.частини.

Літрова ємність з пластиковими рослинами і з щитнями (замість дискусів?) це мінімум коштів, часу та місця. - це у вас такий психологічний прийом: впадати в максимальні крайнощі, щоб надати більшої ваги вашим тезам? :)))

konstantin.shulezhko
05.01.2024, 12:04
Якщо Вам не подобається поняття "опонент" то нехай буде "жертва".
Повторюсь, Ви постили в темі о роботі дитини, як на мене, це виглядає, що "здорові дядьки цкують маленьку дівчинку, вирішили за її рахунок самоствердитись".
https://www.youtube.com/watch?v=EPAL8yYoOiA

Олежище
05.01.2024, 12:12
Повторюсь
абсолютно немає ніякого сенсу повторювати вашу суб'єктивну думку

mir_
05.01.2024, 14:58
konstantin.shulezhko вам нічого робити??? я задав звичайне питання

і навіщо воно???

а ви тут розвели зраду та нападки на дитину. Ну якщо вам так хочеться то за дитиною стоять батьки і вони могли «зробити/навчити» це цікавіше і "правильніше" ніж ємність від якої глаза вилазять і пластикові рослини. Добре що діти займаються і щось вивчають, але завжди є до чого рости, всім нам. Що є за цим відео, яка корисна інформація??? може автор розповів про утримання ціх щітнів??? може про параметри води??? умови?? Нічого! просто відео ні про що. Визлядає це, убого і не інформативно. На цьому все.

konstantin.shulezhko
05.01.2024, 17:20
Для мене питання закрите, я отримав більше ніж вичерпні відповіді.
Перепрошую, якщо когось образив.

*VaLeRa*
06.01.2024, 16:19
Багато чого бачив,)) але з цікавістю дивився відео, незвичайна живність для акваріума і відео добре знято code69

Карача
07.01.2024, 11:50
Пропустив тему .
Займаючись багато років дітьми скажу слідуюче
Це гарний посил і початок в дитини
Головне не заважати і потроху направляти в потрібне русло.
Більшість з вас починало ще гірше насправді!
Забулося?Атож в пір'я вбилися?
Ганебно нажаль.
А дитина великий молодець!
Якщо її не зупинять такі негативні пости то вона дійде і до нормального акваріума згодом.

Олежище
07.01.2024, 16:43
Ганебно нажаль.
А для чого взалалі роздувати із мухи слона та видавати бажане за дійсне, прикриваючись благородством перед дитиною?
Можливо тема називалась: "Акваріум дитини-початківця", чи "Акваріум дитини 1л." ..?
Чи в темі хтось запитував порад, просив критики чи допомоги?
Дискусія взагалі ні про що ... аби не мовчки, панове ...

Олежище
07.01.2024, 17:00
Це профіль дитини-початківця? Звісно, можливо, але це ні разу не очевидно...

О varo

Место жительства
Ромны

Аквариумный / террариумный стаж
Я новичок

Аквариум пользователя
Данное поле новичкам заполнять обязательно, чтобы желающие помочь не задавали наводящих вопросов.
Литраж аквариума, водяной столб(см)
150л. 40 000 л.

Свет и оборудование
фильтра нет, лампы накаливания

Продолжительность светового дня
12
Температура воды
20

Рыбы (для аквариума) / другие животные (для террариума)
линь. красный карась.

Растения
кувшинки

Обслуживание
сифон грунта

Другие неучтенные параметры
пресная

Другие аквариумы
только один.

konstantin.shulezhko
07.01.2024, 18:06
-
мабуть, ви не дуже розумієте термін "опонувати", а просто підмінюєте поняття ...

Ви намагалися мене вчити термінології, так подивиться будь ласка, що означає термін "bullying".
Стосовно Це профіль дитини-початківця? Звісно, можливо, але це ні разу не очевидно...

Канал, https://www.youtube.com/@travelsandexperiments, на якому було опубліковане відео, належить дитині, голос за кадром, до речі, теж дитячий.
А для чого взалалі роздувати із мухи слона та видавати бажане за дійсне, прикриваючись благородством перед дитиною?

Дискусія взагалі ні про що ... аби не мовчки, панове ...
Вам ніколи не розповідали, що чоловіки повинні захищати дітей, жінок...

Олежище
07.01.2024, 20:42
Для мене питання закрите, я отримав більше ніж вичерпні відповіді.
Перепрошую, якщо когось образив.
Шановний, то для вас питання закрите, чи ні?

Канал, https://www.youtube.com/@travelsandexperiments, на якому було опубліковане відео, належить дитині, голос за кадром, до речі, теж дитячий я не зобов'язаний співставляти та вичисляти, чи автор ссилається на своє відео, чи просто постить те, що йому довподоби. Описання в темі відсутнє від слова "зовсім". Я писав в темі учасника форуму (рівноправним за замовчуванням) і я не маю поняття скільки йому років...

Вам ніколи не розповідали, що чоловіки повинні захищати дітей, жінок...
- і знову підмінюєте поняття))) Прямо як вова путін: "ми станєм за спіни женщін і дєтєй, а ані пусть толька папробуют стрєллять ..." не знаю, чи зрозумієте аналогію ... можливо ні ...

konstantin.shulezhko
07.01.2024, 21:04
Замість видаленого ЮВ посилання з посту #8, більш коректний анекдот:

Першачок приходить до дому зі школи, й розповідає:
- Сьогодні, на уроці з математики усі учні розв'язали по три приклади, а я п'ять!
Мати:
- Молодець синку.
Першачок:
- А на уроці мови учні записали по три речення, а я п'ять!
Мати:
- Молодець синку.
Першачок:
- А на уроці фізкультури учні стрибали на один метр, а я на п'ять!
Мати:
- Молодець синку.
Першачок:
- Це тому, що я такий розумний та сильний?
Мати:
- Ні синку, це тому, що наступного тижня тобі виповниться двадцять років...

ivan300773
08.01.2024, 23:29
Такого бреда давненько не читал:
Защита слабых - преступление, а травля ребенка - подвиг.

Девочка молодец!
Канал достойный: что контент, что сьемка - все на нормальном уровне.

Олежище
09.01.2024, 09:57
Девочка молодец!
Канал достойный: что контент, что сьемка - все на нормальном уровне.
та, можливо, дєвочка і молодець, але топікстартер мальчік, у якого на аквафорумі більше 100 створених тем ще з 2016 року ... це якщо вам цікаво ... мабуть ні ...

ivan300773
09.01.2024, 22:57
Олежище, Злой Вы. Зато Ваше ЭГО - вне конкуренции!
Но детей все равно обижать нельзя, даже если за ними ввп лично прятаться будет.

Олежище
10.01.2024, 09:08
Злой Вы. Зато Ваше ЭГО - вне конкуренции!-нехай це вас не турбує :)

Но детей все равно обижать нельзя - так, так, звісно... спокііійно ... видихааааємо ...