Показати повну версію : Які балони заправляють?
Всім привіт! Вперше за багато років мені сказали що у мене якісь не такий балон. Колись я придбав балон для со2 і він працював, але прийшов час зробити перестастацію. І коли я приїхав на станцію мені просто запропонували на обмін вже атестований. Я погодився бо особливо різниці не бачив, і користував років з 6. Звісно я його заправляв, але рік тому мені сказали що більше приймати не будуть - зробіть переатестацію. Днями коли газ закінчився я знайшов хто це робить, приїхав але мені сказали що це одноразовий балон від вогнегасника і їх не заправляють (дивно як його заправляти тоді раніше і ніхто і слова не казав що щось не так). Сказали що такі балони атестації не підлягають, хоча на ньому видні цифри з попередніх перевірок.
Як бути? Чи справді мій балон якісь то не такий?
Sergeyks
27.01.2024, 20:22
у пожежникив
заправляют на
куренивсці я заряджав
у пожежникив
заправляют на
куренивсці я заряджав
Більш точну локацію не підскажете?
Я просто не можу зрозуміти що не так з балоном, невже це справді якісь не такий балон.
Судячи з фото це вогнегасник,який переробили під балон,звичайних балонів верх не такий гострий,тому і відмовили робити атестацію.
Судячи з фото це вогнегасник,який переробили під балон,звичайних балонів верх не такий гострий,тому і відмовили робити атестацію.
Обдурии мене тоді попередній раз коли дали його на обмін. Буду знати що так можуть надурити. Якщо не вийде його заправити то доведеться купувати новий що звісно не хочеться.
Заправляют вроде любые балоны. Вход в куреневский рынок. Зеленые ворота. тел. 0504110490 Сегодня отдал через пару дней забрал. 5л-было 5 месяцев назад 200гр
Мой балон.
У мене теж такий був, але якось я приїхав а мені кажуть "давайте ми вам просто поміняємо" я і погодився. Це тепер я знаю в чому справа.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010