Показати повну версію : Київ. Поділіться, будь ласка Анубіасом
Вітаю, шановні!
Поділіться, будь ласка, Анубіасом.
Хочу засадити Анубіасом куб на 35 літрів.
Хотілось би дрібні кущики.
Взамін можу запропонувати, на вибір: Шоколад (TABLERONE, CACHET) або пиво (LEFFE, HOUGARDEN).
Територіально, Солом'янський район (в разі чого зможу під'їхати).
Sergeyks
29.03.2024, 19:02
ок звони
Є трохи. Теріторіально зупинка трамваю Гната Юри. Але не впевнений, що це нано.
Можу поділитись, теріторіально Кар Дачі.
Вітаю, шановні учасники форуму. Хочу подякувати всім хто відгукнувся і допоміг з рослинками. В зв'язку з цим - викладаю фото звіт)
1. Ось так мій акваріум виглядав у 2021 році.
694981 694982 694983 694984
На жаль, довелось зробити перерву і ця вся краса майже пропала.
Було прийняте рішення - відновити ту всю красу. Дуже дякую, хто в цьому допоміг.
2. Ось так виглядає акваріум зараз (в акві рослини від товариша)
694986
3. Все що вдалось врятувати від попередньої краси - тепер знаходиться в тепличці та успішно проходить процес відновлення. В якості грунту використовую живий грунт - YOKUCHI Jiban soil.
В якості обігріву я використовую термо коврики ( є на фото). Світло - світильники Aquael та Aqualighter (те що знайшлось у запасах).
694987 694988
694989 694990
4. Хочу подякувати Sergeyks, який виділив час у вихідний день та привіз мені рослинки поближче до мене, щоб зручніше було зустрітись.
Ось тепер живуть в тепличці та набираються сил.
694991
5. Подяка Iri, яка відгукнулась і передала Анубіаси і папороть.
Також мешкають в тепличці.
694992
6. Також подяка Ryzhii, якому я змушений був відмовити. Оскільки вже достатньо мав рослинок на той час. Я на форумі давно і пам'ятаю те золоте правило - не бери більше ніж тобі потрібно)
Ще раз всім дякую хто відгукнувся та поділився. Сподіваюсь, що всім сподобався Бельгійський шоколад code33
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010