Показати повну версію : Меланії на корм хеленам
Віддам здорових товстих м"ясистих коричневих меланій для годування хелен та інших, хто їх їстиме! Кількість необмежена!
In Heavens
14.12.2008, 12:24
Юля, передайте пожалуйста их Ярославу, он мне их передаст (сегодня мы встречаемся) Спасибо!
Если есть - возьму тоже
В среду буду делать подмену - наловлю.
Наловили, є шт.30
Добавлено через 17 часов 23 минуты
Люди, заберіть тварюк! Вони мені за ніч у відсаднику з ампуляріями родили маленьких меланій!!:eek:
Що, нікому дармовий харч не треба?
sash81, будеш второй на очереди. В субботу буду перезапускать один из аквариумов - думаю. что меланий будет много.
Godo, ок, если что... то я тут гдет рядом буду шастаться, чтоб не прозевать ))
Serjio_SV
16.01.2009, 17:16
Віддам здорових товстих м"ясистих коричневих меланій для годування хелен та інших, хто їх їстиме! Кількість необмежена!
Я конечно дико извиняю, я человек новый и несведущий в отношениях участников форума, но все же, а как можно принять участие в дентере на получение меланий? Мне бы парочку, не во имя пищи, но для заселения новозапущенного аквариума ради. Заранее благодарен!
Так, есть около 30 шт. меланий. Кому нужно?
Ярослав, мелании очень зачетные!!!:012: Смело можно позиционировать в тему как деликатесные! Спасибо еще раз.
Кому ще? Мелашки - сам би їв!code74
Godo, не хочу створювати конкуренцію, але якшо у вас всіх заберуть, можу запропонувати своїх. Отдаю на кілограми. Бо вже стільки наплодилось, шо ище чу-чуть і через верх акви будуть вивалюватися.
Знову навибирали, кому? Завтра буду на Птичці.
Serjio_SV
09.02.2009, 15:54
Знову навибирали, кому? Завтра буду на Птичці.
Мелании, полученные от Вас, дали приплод. Первый, в моем аквариуме. Еще раз спасибо Вам!!!code69
Народ, невже нікому нікого не треба годувати? Черепашок там, крабиків? Шкода ж - ви там за гроші всякі буржуйські харчі купуєте, а тут натурпродукт пропадає!
а где и когда можно встретитса или подехать куда и когда?
волк 1, цю партію нарешт-таки ніби забирають сьогодні, спробуйте звернутися до koan, або створіть тему "Візьму меланій", вам мішок насиплять.:)
Знову розплодилися. Шт 20-30 наберу легко. Кому дармові харчі?
Я сегодня к Вам вечером приеду за гупи возьму и меланий в нов .аквариуме не помешают.
ivaschyk
14.12.2009, 15:09
с удовольствием возьму всех
ivaschyk, я б на Вашому місці так необережно словами не розкидалася. :023: Якщо на мене найде натхнення, і я дійсно переловлю всіх, то буде з піввідра:)
http://s46.radikal.ru/i112/0912/1a/d7962ae4c5f4t.jpg (http://radikal.ru/F/s46.radikal.ru/i112/0912/1a/d7962ae4c5f4.jpg.html)
ivaschyk
14.12.2009, 15:17
пол ведра конечно многовато... боюсь за раз не осилят
ivaschyk
17.12.2009, 17:22
огромное спасибо за улиток,хелены будут довольны
На здоров"я, дякую за хеленок!
Тільки де ж ви тепер корм братимете, як у мене свої хелени будуть?:)
serg yalta
17.12.2009, 17:37
жаль что живу не в киеве у меня с меланиями тоже аквариумы перенаселены... их сотни может кому по крыму надо?
bespechniyangel
17.12.2009, 19:04
А можно и мне парочку хелен?
В замен тоже могу дать меланий обычных и графинелу, катушек ... может ещё что-то нужно?
koktelka
18.12.2009, 13:05
... Тільки де ж ви тепер корм братимете, як у мене свої хелени будуть?:)
думаю с этим проблем не будет.
У меня, например, хелен пока нет, зато меланий валом )))
А если завести 1 маленькую хеленку чтоб по-тихоньку регулировала количество меланий в акве - она ж сама по себе не размножится?
koktelka, 1 маленька хелена проблеми не вирішить, треба щонайменше десяток:). У мене, наприклад, у 15 л живе 5 чи 7 дорослих хелен і там повно меланій. Спочатку виїли всіх катушок, але далеко не зразу, тепер перейшли на меланій. Але вони у мене панські, харчами перебирають - їдять тільки дорослих, вгодованих, а дрібних ігнорують.
Щоправда, коли я стала вибирати звідти меланій для ivaschyk, хелени зацікавилися, повилазили, носилися по акваріуму, таке враження, що з криками "Караул, грабують!" :) Вчора, мабуть, цілий день підраховували збитки:023:, бо бачила аж 5, а зазвичай - якщо 1 за 2 дні побачу, то добре.
Є шт 20 здорових, товстих коричневих і сірих меланій. Кому треба - можу ще наловити дрібних.
Alessandro
31.01.2010, 20:43
А креветки у вас есть?
Alessandro, креветки є, але я їх не роздаю, і тому ніде нікому не пропоную. Беріть меланій!:)
Alessandro
31.01.2010, 23:38
Godo, А от куда можно будет забрать?
Я чот не понял..... Это ракушки?:)
Грунтові равлики.
Забирати на М. Мінській, самовивоз, самовинос:).
Alessandro
31.01.2010, 23:50
Godo, ЭХ... Лучьше бы вы мне немного креветок дали...:)
Кому улітоси? Зосталося ще 10шт крупних, і дрібних - скільки треба!
а катушок немає? меланій черепасі дуже важко розкусити, і може бути закупорка... катушки саме те що треба, гризе як сємки :)
Катушок уже всіх поїли хелени і боцюки.
Після перезапуску залишилося шт 30-40 різнокаліберних сірих меланій.
Їх знову є. Після перезапуску набралася мисочка сірих хелен. Налітай :)
$SERGEY$
08.11.2011, 22:49
Їх знову є. Після перезапуску набралася мисочка сірих хелен. Налітай :)
а еще есть? завтра забрал бы всех
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010