Показати повну версію : Приючу дание, гупи, улиток
Если у кого расплодилось лишних рыбок, то с удовольствием приютил бы, в новый дом
ищу
5-6 данио или гупи
парочку сомиков самых простых
улиток теодоксусы или неретины
так же буду рат отбраковки креветок, но это не обязательно
Могу подъехать в ВС или ПН, желательно правый берег
Приму в дар или могу купить не за все деньги мира code33
Можу віддати десь 20-30 мальків гупаків. Можливо 3-4 мальки мечиків, якщо зможу виловити з загальної акви. Але територіально Троєщина. В понеділок можу взяти на роботу на Почайну, але за шоколадку звичайний батончик Рошен ;)
Можу віддати десь 20-30 мальків гупаків. Можливо 3-4 мальки мечиків, якщо зможу виловити з загальної акви. Але територіально Троєщина. В понеділок можу взяти на роботу на Почайну, але за шоколадку звичайний батончик Рошен ;)
Дякую за пропозиція, якщо більше ніхто не відгукнеться, то напишу вам у неділю аби домовитись за 10 гупіків, бо 20-30 буде забагато
Так, звичайно. Та гупаки малі, деяким по кілька днів, деяким кілька тижнів. Ще є мальки гібридних папуг, зовсім малі, але дуже живучі.
Juliaa, А де Ви взяли малечу гібридних папуг? Хіба вони розмножуються?
Та насправді точної їх назви не знаю. Це ті які виростають до 6-8 см. На різних ресурсах їх називають: тригібридний папуга, тигрики, панди, Сапфіровий папуга ще якісь інші зустрічала. Ці навпаки розмножуються часто.
Владусичка
25.10.2024, 22:08
напишите в ватсап или телегу. есть гуппи самовывоз Борщаговка 0957329215
Juliaa, Може зможете їх фото сюди закинути?
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010