Показати повну версію : Підскажіть який фільтер купити для акваріума 200 літрів
Акваріум 200 літрів хочу купити фільтер але не знаю який чи прогружний чи виносний
Lizkeppp
19.01.2025, 12:00
Якщо стило то виносний з прокачкою не меньше чим 1000 л/час.
оксана68
19.01.2025, 20:43
Все починаеться з грошей.Скільки Ви готові віддати за аппарат.Виносний краще у всему.Внутреній дешевше і частіше треба обслуговувати.Це треба Вам приняти рішенняКупувати дорогий а потім продади без зайвих проблем чи дешевий а потім поміняти на щось краще.
Все починаеться з грошей.Скільки Ви готові віддати за аппарат.Виносний краще у всему.Внутреній дешевше і частіше треба обслуговувати.Це треба Вам приняти рішенняКупувати дорогий а потім продади без зайвих проблем чи дешевий а потім поміняти на щось краще.
До 6 тисяч я думаю Сапсан 703 брати але не знаю
GudwinUA
20.01.2025, 22:42
Я tetra 1500 б/у взяв на 220 літрів,політ більше ніж)
Nick Cave
22.01.2025, 12:49
Атман ат-202
Атман ат-202
На мій акваріум цієї помпи не хватає
Lizkeppp
30.01.2025, 20:28
Все залежить від того, що там буде плавати. Але не думаю, що там буде 10 неонів.Тому якщо питання ще актуальне бери
JBL CristalProfi e1502.
Що взяти варіантів зараз багато...... фільтрів надійних багато, довговічних хватає, дорогих рішень хоч греблю гати але проблема появляється коли щось потече чи поламається, або по підстанції прилетить і в тебе щось згорить. За останній рік стикнувся з досить суттєвою проблемою - це запчастини! Чесно я противник дешевих рішень без гарантій, але враховуючи дефіцит запчастин за останній час, я чесно не знаю що рекомендувати. Можливо наприклад замість одного фільтра розкрученого бренду зараз краще взяти два по ціні іменитого. В результаті якщо з одним будуть проблеми інший дасть час на вирішення проблеми.
Однозначно зараз проблема з запчастинами. Кажу як власник, продавець та сервіс мен в даному питанні.
Якщо з реальною прокачкою, а не "по паспорту", то має сенс на Tetra EX 1500+ подивитись. Розліт цін на нього у продавців великий, але за трохи бьльше 8тис.грн знайти можна у продажу.
Собі такий після Нового року взяв на Juwel RIO 350 (фактично не більше 280л реального об'єму води) в додаток до рідного BioFlow з помпою на 1500л/г.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010