Показати повну версію : Рыбы для аквариума 50 литров
Можно ли пару лабидиохромиса елоу пару в аквариум 50 литров без растений грунт писок обогреватель 50W фильтр внешний 560 литров в час лампа светодиодная ухаживать буду подмены еженедельно с натягом можно?
Можна все, але питання чи парі сподобається такі умови ...
Ви впевнені що саме пара, самець+ самка?
Пісок це добре,але потрібні і укриття,сказав би що це обов'язкова умова.
Це пара вони вже нерестились дістались від знайомого можу поставити або керамічні горщики або кокоси з дірками для входу вони не дуже великі саме десь 8 см самка сім в мене поки що у відсаднику на 20 л ні самець самку не ганяв і вони не б'ються є два варіанта один у мене був спочатку засунути їх до скалярій але google каже що самець їх на пір' я подере. Десь в ютубі бачив що пара живе в 40 л з іще одною парою пара жовтих елоу пара білих зараз якщо знайду прикріплю.
50 это конечно мало. Сомневаюсь что долго проживут обе рыбы, одна другую загоняет с большой вероятностью. Во всяком случае те, что у меня были елоу, не один раз, всегда были весьма агрессивные друг к другу, вопреки тому, что рассказывают. Но может это мне так "повезло". Минимум 100 литров надо бы, и то этого мало, от 200 насколько помню для них рекомендовано. И просто укрытий поставить мне не особо помогало, лучше система укрытий, чтоб такой себе "лабиринт" получился или "несколькокомнатные" укрытия.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010