КПК

Показати повну версію : К.А.Т.А.С.Т.Р.О.Ф.А. на Кафедрі.

Ostap-83
02.01.2009, 22:40
Народ привіт. З Новим Роком Вас Всіх.

Предятавляю Вашій увазі свою "КАТАСТРОФУ" на кафедрі де я працюю. Загальний опис:
Аквас на 340 літрів приблизно.
Товщина скла 8 мм.
Тумба зроблена із ДСП ламінованої несуча поверхня на дві плити, стоїть на 6 ніжках.
Вода запущена 10 днів тому.
28 грудня була добавлена деяка хімія із фільму від Тетри. Зразу були посадженні рослини правда в пластмасові стаканчики (300 гр) із дірками. Добавлений грунт дрібнозернистий річковий пісок фракцією 3-6 мм.

29 грудня була запущена ампулярія наступного дня була знайдена живою, і навіть повзала по акві.
30 грудня було запущено гупака, молінезію і даніо. Хочу глянути чи будуть вони ще живі завтра. Якщо так то на днях запущу решту біженців з інших двох аквасів (20-и та 43-х літрових). Бо там повна торба, ситуація як в Китаї. Але все покищо слава Богу все гуд. Отже слухаю Вашу жорстку критику. )))))
31 грудян було добавлено решту біженців з інших двох аквасів (20 і 43 л відповідно). Всі були знайдені живі і здорові.

Обладнання:
Фільтр внутрішній (головка+нерідна губка)- Atman AT-1000A
Нагрівач - Atman HT-200 Вт
Компресор - Champion CX-0098 (2-х канальний)
Світло - 1 лампа Гролюкс і 1 лампа Аквастар по 38 ВТ, в герметичних патронах Т8.
Сьогодні поставив бражку з бутля на 10 літрів.

З рослин:
Валіснерія звичайна і Спіральна, Криптокорина, Кабомба, Лимонник Прямолистий, Мох Яванський і 2 кульки моху. Всі рослинки ростуть покищо в стаканчиках через те що ще немаю грунту.

З риб:
Гупі, даніо зв., рожевий, гібрид, молінезія, ляліуси, тернеція, сомики золотисті, анциструс, скалярії, рамірез - 3 шт. і ще 2 вида рибок назв яких непамятаю.
Пострараюся перерахувати своє поголівя і доповісти більш точну кількість народу.

Що можете сказати і порадити

radiohot
02.01.2009, 22:48
Що можете сказати і порадити
сказать не чего,потому как работать и работать над этой банкой,а спросить хотел,А ГДЕ КАТАСТРОФА

NECROFAGUS
02.01.2009, 22:50
вибачте але щось не зрозумів сенсу у назві і у такому аквасі.... хоча й у самого схожий...

Kolyanich
02.01.2009, 22:53
Катастрофа в назавнии темы и способов привлечь внимание. Я думал у вас накрылось ваше детище... а тут просто нада помощь в виде советов. Катастрофой будет если все начнут назвать так свои темы.

Ostap-83
02.01.2009, 22:59
Просто всі крім мене його називають так, а помогти ніхто нехоче та щей жартують щодо нього. От і написав про нього щоб порадили своїми відгуками.

А катастрофа буде дійсно якщо він розклеїться або трісне десь, все ж таки мій перший саморобний от тому і боюся.

Salton
02.01.2009, 23:10
Мда... первый и такого размера????
Я свой третий 250 склеил страшно....
А с виду канеха катастрофа! Аква пережила катастрофу и теперь там каждой твари по паре!
Надо растючки! Больше. И в грунт!
Света будет маловато... (((
И с водой шото непонятно... Толи качество фото плохое... толи явно дисбаланс...
Рыбки там исчо живы???
В общем - сначала условия, а потом рыбки!
Не мучь животных... а то у них там впрямь катасрофа!

radiohot
02.01.2009, 23:11
как его назовёшь,так он и поплывёт! удачи!

chack
02.01.2009, 23:13
Ostap-83,стаканчики:011:

In Heavens
02.01.2009, 23:18
3.4. Заголовок темы должен отражать смысл вопроса или сообщения, а не выражать ваши эмоции или мнения. Запрещено использовать неинформативные заголовки типа: "Спасите", "Помогите", "Нужна помощь!", "Вопрос", "Help Me". Темы с подобными заголовками будут удаляться без предупреждения!

Заходишь на форум а тут везде СПАСИТЕ, ПОМОГИТЕ!
Модераторы делайте замечание авторам таких тем!
Я понимаю что автор сам виноват, но не нужно продолжать балаган и насмешки... или помогайте советом или промолчите...
Спасибо

Gooners
02.01.2009, 23:25
Сьогодні поставив бражку з бутля на 10 літрів.??? В "пустой" аквариум СО2?? -насыпте грунт нормальный,побольше растений самых простых(элодея .роголистник и .т.) желательно разжиться водой с "старых" аквариумов и никакой катастрофы не будет -удачи!
http://aquaforum.kiev.ua/showthread.php?t=12999.Почитайте внимательно

Ostap-83
02.01.2009, 23:30
To Salton:
Якість фоток така + мало світла бо тільки дві лампи + вода в нас паршива (з літра кипяченої може бути до 3-7 мм осаду). А рибкам там класно барбуси ганяють один одного гупіки з даніо у верхньому шарі води, сомики щось на дні шукають гурамі самі найбільші той ганяють менших бо місця їм забагато.
А чому такий великий зразу зробив бо небоявся а був впевнений в собі що все вийде. Тай неодну сторінку в нетіпереглянув і прочитав як робити акваси.
В порівнянні з тим де вони були до того це для них рай.

To Radiohot:
А він плавати небуде (хіба якщо тріснеcode49), він буде стояти. Дякую

To chack:
code06

Добавлено через 14 минут
То Скаляр:
Коли вода відстоялася то почистив дно від різного осаду та промив фільтр. І на 2 день залив десь 20 літрів після сифонки із старих аквасів і промив губки від фільтрів із старих аквасів у новому акваріумі (так порадив мені продавець в якого переважно все беру до акви). Спочатку було все мутне, але коли включив фільтр то все помалу почало пропадати (світлішати вода стала).

Чи правильно це коли запускаєш новий аквас то немає спалаху розмноження найпростіших вода немутніє ні 1 день ні на 10. В мене так вже з 3 акваріумом.

prigor
02.01.2009, 23:50
Ну, что тут посоветовать? Я думаю, что с запуском вы немного поспешили. Тумбу доделать бы надо (дверки поставить, торцы проклеить лентой этой, как её там называют... ?). Непонятно, что с крышкой/светом, разглядеть на фото не смог. Фон приклеить, грунт положить, переноску в тумбу спрятать, оторвать тот "термометр" и поставить обычный, по фильтру ничего не скажу (таким не пользовался, да и от населения (рыбы. грунт, растения) зависит), и еще ...
А как вы видите свой аквариум, есть план? Что из рыб и растений планируете. Напишите. А потом народ и совет толковый дать сможет.
Однозначно поспешили.
P.S. Вот и вся катастрофа.

Salton
03.01.2009, 00:01
Все хватит гнать пургу!
Если есть конкретный вопрос - будет конкретный ответ. Критичных замечаний уже полно!
Будем ждать чего там получиться!

prigor
03.01.2009, 03:20
Salton, А что у Вас? Покажите.

Salton
03.01.2009, 10:45
А что у Вас? Покажите.
В каком смысле что у меня???
Что Вам показать??

prigor
03.01.2009, 11:49
:023::023::023: Ну... Хозяйство.

Salton
03.01.2009, 12:14
Ну... Хозяйство.
Вот именно "ну хозяйство"
Хозяйство у меня малое - 70 и 50л. Та все в профиле написано. Там жизнь практически замерла. Вот запущу 250 литров,тогда и будет хозяйство.

fail99
03.01.2009, 14:14
Автор темы - Вы случайно не журналист? :) Такое многообещающее название темы, а внутри- ...

Salton
03.01.2009, 15:15
Вполне возможно, что это кафедра журналистики ))
нас профессионально завлекли в тему)))
Но что-то автор умолк(((
Интересно как события в акве развиваются???

Охват Марьян
03.01.2009, 15:57
Привіт друже !!!

........це не катастрофа, а скоріш ти поліз "поперед батька в пекло".

Що можу сказати по фото - це повністю неправильно запущений акваріум, ти зовсім не з цього почав...... дуже шкода, що є інформація і її купа, але нею незкористались.

Будуть конкретні питання чи конкретні прохання про допомогу - звертайся !

victorian
05.01.2009, 13:02
Я б постеснялся вылаживать такие фото...В аквариуме нет элементарного - грунта! Какие-то 3 стаканчика с растениями, переноска на переднем стекле, термометр приклеен чуть ли не посередине лобового стекла?! У меня сложилось мнение что вы крайне неряшливый человек...еще говорите начитались инфы в интернете?! Что же вы читали такое?!
Может вы преподаете на кафедре экономики и профессионально решили сэкономить? Я понимаю ваших коллег... За клейку банки - зачет, за запуск - раппорт на имя ректора об...

Ostap-83
08.11.2009, 23:22
Одже доброго вечора панове акваманьяки та їх любителіcode60. Тепер мій аквасик має ось такий вигляд http://photofile.com.ua/users/gt-1/115550206/ . Є ще правда що доробити але наразі фоток неможу більше зроботи бо немає чим.

Gooners
09.11.2009, 08:35
Тепер мій аквасик має ось такий вигляд :confused::confused:
Р.А.С.С.А.Д.Н.И.К. для валиснерии??-тогда сильно :)
А вобще непонял ,зачем для валиснерии столько технических наворотов????, она и сама растет как сорняк.

kramar
09.11.2009, 08:55
вы сделали огромный шаг в развитии того, что находится вне аквариума

теперь дело за малым. за самим аквариумом )

Охват Марьян
09.11.2009, 10:42
А вобще непонял ,зачем для валиснерии столько технических наворотов????, она и сама растет как сорняк.Тут з Вами трохи непогоджусь. В акваріумі багато рослин, які вижирають органіку і тепер набагато легше почати формувати в акваріумірослинний світ та замінювати рослини на нові не боячись вспишки водорослей чи втрати біологічної рівноваги. Обладнання супер !, саме те що потрібно для цього акваріума. Тепер можна попитатись взяти участь в конкурсі Жертва дизайна (http://www.aquafanat.com.ua/forum/index.php?showforum=98) і за допомогою профі (нахаляву ) оформити свій акваріум :)

Сергей Валериевич
09.11.2009, 10:46
вы сделали огромный шаг в развитии того, что находится вне аквариума
Да, с технической стороны полный фаршcode69!

JIe}{@
09.11.2009, 16:13
Мда рассадник валиснерии:-).
А что за кафедра такая я насчитал аж 3 аквариума, это все ваше?????????

Ostap-83
09.11.2009, 19:57
Так моє. Водних біоресурсів.

JIe}{@
10.11.2009, 14:32
тада ясно.
Но все равно при таком объеме, можно пофантазировать, а у вас по моему с фантазией проблемы!

Ostap-83
18.11.2009, 21:04
Ой та ладно, фантазійні дуже. Перш ніж об....ти пару запитань задали. Почну з простих: - А чому Ви чи ти зробив саме так а не інакше; - Я вважаю що там от цього нетреба а там от цього; - А де решта фоток, а то якось бідно ц все виглядає, замало інформацій щоб щось конкретно сказати. А 1-2 рядки написати "мудрих" то це кожен д......ь може. Хто образився то хай стане під балконом, це моя крититка і моє ИМХО