КПК

Показати повну версію : Українізація скрипта форуму.

Охват Марьян
09.01.2009, 00:04
Після того як обновили версію форуму пропала Українська мова меню, чи буде вона відновлена ?

Fishman_tv
09.01.2009, 00:07
Адміни???

In Heavens
09.01.2009, 00:15
Охват Марьян, есть специальная тема где все могут отписать о ошибках...
зачем плодить темы?

navy
09.01.2009, 00:36
Охват Марьян, есть специальная тема где все могут отписать о ошибках...
зачем плодить темы?

Так це не помилка,а недолік версії форуму,тому її треба випровити.:033:

In Heavens
09.01.2009, 00:38
тому і створили тему щоб повідомляли об помилках та недоліках...
навіщо ще одну? щоб почати розвову о мовах...

Охват Марьян
09.01.2009, 00:45
Якщо є вже така тема, будь-ласка об"єднайте, але я з двох сторінок тем незнайшов куди записати своє побажання.
П.С. У даному розділі нема "важливої" теми про "отзывы и предложения".

armour
09.01.2009, 02:27
Як би я бажав жити у Львові, або Самборі, Луцьку, Стриї, навіть Ужгороді, Рівному, Галичі. Врядчи Ви зрозумієте мене... правильно...
Я не про політику.
Я про життя...
Колись я бажав закінчити життя на городі. Смійтесь.
Тепер, мрію про карпати, полонини і висоцини, гірські ріки. а головне, душевні люди... Куплю каяк і поїду на білий і чорний Черемош, а головне буду у темі... общатися, спілкуватися. нема щиріших людей ніж українці. На заході це відчувається найбільше. хай мене забанять, але це так. Людьске тепло там так відчутно... Я проти розбрату. І вважаю що ми всі українці, на заході і сході, на півдні і півночі. Мовне питання... не питання...

Starcomputer
09.01.2009, 08:18
Мовне питання... не питання...
Вот и не надо его создавать.:)
Если Охват Марьяну удобнее писать на Украинском, почему он должен быть лишен этого права ? Он же не настаивает, чтобы все отвечали ему на Украинском !!!
2 Охват Марьян: Я думаю, что сначала исправляют ошибки и недоработки самого движка форума, которые мешают всем, а потом уже все остальные недоработки, тем более что было сказано, что ошибки будут исправлять после 12-го, а сегодня только 9-е. Будем ждать :)

Fishman_tv
09.01.2009, 09:05
Ніхто не нав'язує перехід всьго форуму на українську мову. просто хочеться, щоб це було можливо окремому користувачу. Всьо, думаю варто залишити цю тему в спокої мінімум до 12-14-го.

Chaiinik
09.01.2009, 09:43
Fishman_tv, Ваша подпись противоречит тексту сообщения ;)
может и мне поискать чего-нибудь у классиков?
модераторы! просьба закрыть тему!

mazapura
09.01.2009, 09:58
Краще зачекати до "після Старого Нового Року"...
Бо наявність/відсутність українського оточення - це не помилка форуму, а напрямок розвитку/побажання...

Зачекаємо...

Охват Марьян
09.01.2009, 11:04
Друзі !!! Ми тут по одній меті - акваріумістиці і не важливо хто ми , звідки чи якою мовою спілкуємось. Я затронув це питання тому, що мені так зручніше користуватись форумом :)

Тему закриваю щоб не розвивати ворожнечу між користувачами.

Олександр Бешлега
13.01.2009, 16:54
Будет восстановлена. Язык был удален, так как какие-то глюки - русско-украинский вариант сейчас. Поэтому Украинский был удален на время для приведения языков в порядок

Олександр Бешлега
13.01.2009, 19:12
Украинский восстановили самый последний, что смог найти. Но тут многое еще не переведено. Я перевел самое основное.