Показати повну версію : отоцинклус, Івано-Франківськ
Олександр Я.
26.01.2009, 17:11
Куплю 4-5 отоцинклусів по реальній ціні
з можливістю передачі поїздом до Івано-Франківська.
Розгляну всі пропозиції
обратитесь к караванскому (karavanskiy)
он с одессы разводчик - отправит поездом.
штучка 15 грн. я себе брал - рыба качественная!
кстати отлично чистит! анциструсы больше по дну лазят, а эти по листьям
Олександр Я.
26.01.2009, 17:31
обратитесь к караванскому (karavanskiy)
Я пам'ятаю, як Ви робили замовлення. Вчора спеціально шукав цю тему, але її напевно видалили.:confused:
З приводу Одеси. Є невеличка проблема. Якщо я не помиляюсь, там треба замовлення робити на 300грн., а двадцять отоцинклусів мені, на жаль, не потрібно.
P.S. Хіба що знайду ще пару чоловік бажаючих. Тоді можна буде звертатись до пана Караванського.
Тим більше, що чув багато добрих відгуків про якість риби, яку він пропонує.
Capt. Nemo
26.01.2009, 18:30
Олександр Я., попробуйте связаться с Караванским по телефону или через ЛС. Телефон есть в его теме по продаже его рыбы. У него много разной рыбы. Может надумаете заказать еще что-то. Отоцинклус у него есть точно.
Capt. Nemo дайте будь-ласка ссилку на ту тему де Караванський продає риб
Capt. Nemo
27.01.2009, 22:01
MI$H@, к сожалению тему не нашел. Вот телефон Юры Караванского 8 050 968 70 14. Позвоните, договоритесь или в личку ему постучите. Рыбы у него просто немерянно.
Рыбяты! Достучался я до Юрия, на сегодня есть только отоцинклюс афиннис , т.е. обычный, хвост, как и говорилось выше, по 15 грн, мин заказ для пересылки 15 штук, я пяток заберу, а вот остальных кому?
Могу взять на себя организацию пересылки к примеру до Киева, при чем Юрий обещал пособить, рыбеху упаковать в несколько паков, равных количеству заказчиков, а дальше всем в свое направление...
Олександр Я.
31.01.2009, 13:47
Доброго дня!
Хочу подякувати всім, хто допоміг в придбанні отоцинклусів!
Особлива подяка Юрію Караванському за шикарну рибу!
Я дуже хвилювався, що одеський поїзд їде до Франківська аж 20 (!) годин.
Але риба вся доїхала в чудовому стані й вже потрохи обживається на новому місці.
Юрій! Ще раз велике Вам спасибі!
Тема закрита.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010