Показати повну версію : новий міні дім для моїх неокардинок
slaavkoo
25.02.2009, 22:33
сьогодні вирішив пустити в діло стару вазу....
ось,що з цього вийшло :)
чекаю критики та порад !!! :)
maxfortuna
25.02.2009, 22:39
Прикольно!
slaavkoo
25.02.2009, 23:53
... хотілось би, ще якусь маленьку рибку сюди. але яку? і чи достатньо об'єму?
температура 17-19 ...
З.І. об'єм десь 3-4л
slaavkoo
26.02.2009, 00:21
футуризм полный.)))
:)....
slaavkoo
26.02.2009, 10:54
... народ, а можна тут якусь рибку тримати?
Можно.
Петушка или вуалехвоста, телескопа...
А неокардинок пересадить в более подходящий креветочник.
slaavkoo
26.02.2009, 11:23
....дякую,але це якраз для неокардин було і зроблено.. півник їх поїсть(який півник при температурі 17-19 ???!!!) вуалехвостів не тримав, але вони дуже великі... і в грунті риються- потрібен фільтр, а куди тут іще й фільтр?
Я ж писал, что креветок пересадить.
А чего так холодно в комнате?
Вуалехвостов можно держать в бокале и без земли.
slaavkoo
26.02.2009, 11:44
.... розумію, але я теж писав, що це дім для креветок :) , просто хочеться його оживити якоюсь рибкою...
в кімнаті так холодно бо паскудна теплоізоляція і опалення неправільно зроблене +застаріле, ще й ціна на газ кусається(але це вже не по цій темі)..
без грунту і рослин зовсім не той вигляд...
..а кардиналів не можна? ніколи не тримав . начебто вони при 18 живуть, то може і в мене житимуть? а як вони відносяться до креветок? як до їжі?
http://www.zooclub.com.ua/3/438.
Формоза , у меня с неокардинка мирно плавают в 3л.
народ, а можна тут якусь рибку тримати?
можно. например, формозу.
http://www.danio.com.ua/index.php?sections=katalog_show&id=254
или вуалехвоста, телескопа...
Не надо. Рыбку пожалей...
ЗЫ Скаляр опередил :)
..а кардиналів не можна?
можно. молодью креветок, конечно, закусят, как и любая другая рыба, а так, мирные. На мой взгляд, - 3-4шт, - в самый раз. Главное, мха побольше, но без фанатизма :)
slaavkoo
26.02.2009, 13:43
.... формоза цікава рибка, читав про неї, але скільки вже займаюсь акваріумом, жодного разу небачив її в продажу :( .... мабуть із-за її непримітного вигляду не користується попитом..
мабуть зупинюся на кардиналах :) 3особини 2самці 1самка . але купувати зараз небуду, хай рівновага трошки стане...
грунт і вода зі старого аквасу, але вода трошки помутнійшала... - нехай вистоюється.
slaavkoo, формозы еще редки потому что плодятся не так как тараканы гуппи. Но на форуме есть люди которые иногда их продают.
А слабо сделать фильтр в таком же стиле, с светодиодами. или волокном по которому свет идет? еще лягушку, зеленого человечка.
Фильтр можно наверное таки спрятать, в грунт растения дикорации, хотя зачем там фильтр.
slaavkoo
26.02.2009, 14:09
slaavkoo, формозы еще редки потому что плодятся не так как тараканы гуппи. Но на форуме есть люди которые иногда их продают.
А слабо сделать фильтр в таком же стиле, с светодиодами. или волокном по которому свет идет? еще лягушку, зеленого человечка.
Фильтр можно наверное таки спрятать, в грунт растения дикорации, хотя зачем там фильтр.
:023:
.... іще терморегулятор на 150Вт туди, внутрішню турбіну десь так 1,2тис л/г...
І обов'язково водолаза...
припустимо все це є... температура- не проблема, фільтрація відмінна, водолаз буде стіни мити...
вирішив, посаджу я туди дискусів штук 10, щоб мало не було... :023:
slaavkoo, А як же нанотехнології?))))
VKabanov
26.02.2009, 14:17
Можно.
Петушка или вуалехвоста, телескопа...
А неокардинок пересадить в более подходящий креветочник.
В трехлитровой банке можно держать бесконечно несчастного 1 телескопа или вуалехвоста и при єтом организовать ему протоку. Золотые это караси им нужна территория, нормальная площадь грунта чтобы покопаться, к тому же гадят они неподецки. Рыба просто сдохнет не позднее чем через 1 мес.
Петушок еще куда ни шло
slaavkoo
26.02.2009, 14:25
півник при температурі нижче 24 - хворіє і помирає....
перевірено мною(це перші рибаси, які в мене жили)... хоч мій і не від того помер...
можно попробовать маленьких киллифиш
вот эту ссылку по минирыбкам уже кто-то давал
http://fishaliciousfish.blogspot.com/2007/08/perfect-fish-for-nano.html
интересно как аквариум выглядит без мутной воды и с нормальным качеством фотографирования. а еще как конструкция стоит?
slaavkoo
26.02.2009, 14:27
slaavkoo, А як же нанотехнології?))))
це ви мабуть знущаєтесь з зелених каменючок біля банки...
вони тимчасово, просто прикривають серветку на якій банка стоїть.
скоро приберу- сам бачу ,що не туди, не в червону армію....
килли вроде хорошо держат температуру. почитай
slaavkoo, Как раз над этими каменючками не знущаюсь. даже уже привык к ним. Так что не убирайте, особенно эта змейка, уходящая в... Как какие-то древние окультные фигни. и даже к виду аквариума привык. необычно. не все аквариумы должны быть классическими. Мне нравятся подобные эксперименты. я когда-то из прозрачной хлебницы делал аквариум. многие помнят это устройство.
Так что я не знущаюсь, но типа, а поговорить, и посмеяться. Весело же. Еще меня просто некоторые вещи почему-то веселят. На форуме было две коряги, которые меня просто смешили. Вот и ваш аквариум меня смешит. веселый. И ваши ответы очень смешные. Про водолаза, терморегулятор и дискусов вообще под стулом
slaavkoo
26.02.2009, 15:22
..дякую, кіллі з радістю... але в Конотопі про них можна тільки мріяти :( ,
в Київ коли поїду незнаю, але мені здається що прийдеться найближчим часом...
... без мутної води виглядає непогано, але не з усіх ракурсів(коряжку не завжди гарно видно).... чесно кажучи спотворення скла дуже великі(лінза, тут нічого не зробиш).
конструкція: декоративна ваза;грунт;рослини;коряжка;світильник..
рослини-самі бачите..
коряжка-яблоня, вчора, ще росла (варив; чистив; обпалював крікетом, щоб набрала колір;варив з сіллю, потім без,поки воду неперестала фарбувати)...
Світильник-лампа 220В 10Вт(розжарювання); алюмінійовий отражатель із староі настільної лампи(слугує кришкою); патрон звідти, що і лампа- з дитячого світильника(в виглді акваріума)...
З.І. нормальної якості фото невийде(фотографував телефоном), але я спробую з більшим розрішенням, як вода проясниться...
slaavkoo
26.02.2009, 15:53
....Aphyosemion georgiae -бомба, цікаво, десь можна знайти?....
....бомба, цікаво, десь можна знайти?....
Для аквариума, у військових. Вони все можуть дістати та продати.:upal::patstalom:
ARTURIUS
26.02.2009, 17:44
Очень интересная идея, здорово получилось.
Прикольненько. Хороша идейкаcode69
slaavkoo
26.02.2009, 19:03
народ, які є альтернативи освітлення?
..діоди-? як під їхнім світлом росте трава?
Для растений нужен красный спектр и в меньшей мере синий. А светодиоды, даже те, что для автомобилей вместо лампочки, дают свет - белый с синим оттенком. Вряд ли подойдут.
slaavkoo
26.02.2009, 20:04
а якщо поставити частину білих, а частину червоних?
Не в курсі. Не пробовал. Можете поексперіментувати.
slaavkoo
26.02.2009, 22:13
.....:((( лампочка згоріла, точнійше я їй допоміг - Електрик (з великої букви)
цікаво, такі є в продажу? хтось бачив такі?
завтра піду нову шукати.
slaavkoo
27.02.2009, 11:39
..купив лампу коштує аж 1,7грн :) , але здається меншої потужності(без маркування), що мені здається кращим- не буде перегрівати воду :)...
З.І. головне питання- на скіоьки її хватить? я взяв 3шт якби однієї хватало хочаб на 2 тижні- булоб супер
slaavkoo
27.02.2009, 13:11
... зробив міні фільтр, фото ввечері:)
slaavkoo, Как раз над этими каменючками не знущаюсь. даже уже привык к ним. Так что не убирайте, особенно эта змейка, уходящая в... Как какие-то древние окультные фигни. и даже к виду аквариума привык. необычно. не все аквариумы должны быть классическими. Мне нравятся подобные эксперименты. я когда-то из прозрачной хлебницы делал аквариум. многие помнят это устройство.
Так что я не знущаюсь, но типа, а поговорить, и посмеяться. Весело же. Еще меня просто некоторые вещи почему-то веселят. На форуме было две коряги, которые меня просто смешили. Вот и ваш аквариум меня смешит. веселый. И ваши ответы очень смешные. Про водолаза, терморегулятор и дискусов вообще под стулом
А что... Симпатишная коряжка code10
slaavkoo
27.02.2009, 15:36
.....гарна коряжка, тільки сфотографували ви її в кумедній позі :)
slaavkoo
28.02.2009, 00:33
... обіцяний фільтр, і + фото акви в максимальною якістю (більше неможна)
snail2000
28.02.2009, 13:45
... обіцяний фільтр, і + фото акви в максимальною якістю (більше неможна)
а как это растение называется, где креветки с улиткой?
slaavkoo
28.02.2009, 16:17
....я рослини взагалі люблю, але вони для мене на другому плані... рослина-елодея(якщо не помиляюсь), з назвою невпевнений...
snail2000, Проголодались? ресторан будущего)))
slaavkoo, Вижу потенциал. Аквариум в аквариуме.
http://aquaforum.kiev.ua/attachment.php?attachmentid=23493&d=1235773987
slaavkoo
28.02.2009, 19:08
.... щось сталось?
snail2000
28.02.2009, 19:42
[QUOTE=armour;454653]snail2000, Проголодались? ресторан будущего)))
:) э-э-э-э, нет:) у меня в акве тоже такое есть и я не знаю как оно называется )))
slaavkoo
28.02.2009, 20:11
.....
Эмоции можно попридержать, а не выплескивать их на форуме. Что это за форум будет, если каждый начнет выплескивать здесь свои эмоции.
Doc, Канализация наверное?
Doc, Канализация наверное. А с другой стороны, подра д ы в а я с ь. если закрыться, зарыться? больно писать хочется
Врач на больных и д...х не обижается. Это извечный факт.
slaavkoo
28.02.2009, 21:45
.....кого ты лечишь? вРАЧЬ ?
slaavkoo
01.03.2009, 19:31
..... коли бачите, що комусь непособі... і нічого толкового сказати, краще промовчати........... особистих питань з Вами просто бути неможе, оскільки я вас незнаю....
Пиношу вибачення, я думаю зрозумієте(не тільки за себе) в кожного буває всяке... все це ФЛУД(знову погоджуюсь з вами), але всеж інколи краще промовчати(без образ)...
нічого особистого....
... ще раз мої вибачення, і повага....
... ще раз мої вибачення, і повага....
Нема за що вибачатися.
вРАЧЬ ?
Так, я дійсно лікар.
але всеж інколи краще промовчати(без образ)...
Згідний, краще промовчати та не писати дурниць.
slaavkoo
01.03.2009, 19:59
...хто зна де дурниці, а де ні...
і всетаки є за що вибачатись
...хто зна де дурниці, а де ні...
Для цього є розум.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010