КПК

Показати повну версію : Проблеми з барбусом

Voronych
05.09.2004, 20:35
Привіт!
У мене виникли проблеми з одним барбусом. Він втратив координацію, постійно завалюється на бік на дні. Часто дихає і відкриває рот.
Інших 6 нормальні - живі, веселі.
Годую сухим кормом. Температура 26-27 градусів.

Voronych
09.09.2004, 08:31
Привіт!
Мій барбус ще живий! :)
Я його відселив. Покупав у розчині АНТІПАРу.
Зараз барбус "висить" на дні. Інколи намагається виплити наверх, але складається враження, що йому не вистачає сил. Так і вертається хвостом у низ. Хоча пару разів, після невеликого стресу від постукування пальцем по банці, робив дуже бадьорі кола.
Ніяких видимих язв і язвочок на тілі не має. Єдине -- здається, що унього трохи запав живіт.
В магазині сказали, що це можуть бути розлади із системою травлення.
Усім успіхів.

Voronych
09.09.2004, 22:51
Привіт усім!
На жаль я рано зрадів. Коли я увечері повернувся додому, то банка вже була порожньою. Я спочатку зрадів, бо сподівався, що барбус так ожив, що малий вирішив повернути його додому, але марно сподівався. Я приїзджав в обід додому, загляну до нього і мені здавалось, що він повеселішав: пробував кружляти по банці, намагався поноситись. Син також казав, що він ніби-то ожив. Але видно це була його остання барбусина пісня. code20 Жаль....
Так що це могло бути? В основній банці поки-що усе спокійно, все як і раніше. Я вже різні здогадки будував. Навіть те чи не могла його якась скалярія нокаутувати: я читав, що таке вони інколи проробляяють з гуппі. Але цей барбус ж не гуппі, -- до 3 см.
Усім найкращі побажання!

P.S. Нескромне запитання: Я щось не так написав (спитав), що ні одного коментаря, ні однієї думки?

Иван
09.09.2004, 23:35
Где то слышал такое мнение, что норма, если отход у среднестатистического аквариумиста 1 рыба в месяц!
Все таки они у наз "узники" и биосистема очень шаткая......