КПК

Показати повну версію : Проблема із ляліусом

Aqua_Lub
13.09.2004, 15:08
Проблема із ляліусом.

В мене з самкою ляліуса проблема!!!
Коли годую мотилем, вона ковтає личинку, !! а вилізає вона через зябра.!!
Я ще такого не бачив.

Підскажіть будь-ласка, може в неї хвороба якась, симптомів таких я ще не бачив.
Апетит звірський, хоча дуже часто захоплює повітря з поверхні води. Тіло чисте, без плям.

Чим лікувати її?
Поки що відсадив її від усіх інших, спостерігаю, змін немає.
code20

yurius
13.09.2004, 15:17
У мене самка лялиуса також багато повітря хватає, але через зябра виходить тільки повітря.

Aqua_Lub
13.09.2004, 15:53
Повітря також через зябра втікає?!?

Vsne
13.09.2004, 17:28
Может не подходящий размер мотыля? Такое обычно бывает, когда рыба не может разом проглотить корм. Может попробывать мелкий мотыль? А рот вообще с жабрами завязан ето ж орган дыхания

Aqua_Lub
14.09.2004, 13:32
Может не подходящий размер мотыля? Такое обычно бывает, когда рыба не может разом проглотить корм. Может попробывать мелкий мотыль? А рот вообще с жабрами завязан ето ж орган дыхания

Саме головне, що ляліуси до того їли корм будь-яких розмірів, який я їм давав. Але напевне чи то ожиріння, чи то хвороба?

Далі спостерігаю... В окремому акваріумі перестла майже їсти, тільки хапає повітря з поверхні.

Stal
14.09.2004, 14:05
Саме головне, що ляліуси до того їли корм будь-яких розмірів, який я їм давав. Але напевне чи то ожиріння, чи то хвороба?

А ты их на диете-голодовке подержи пару дней. Потом посмотришь. Рыбу нельзя перекармливать.

Aqua_Lub
17.09.2004, 10:17
А ты их на диете-голодовке подержи пару дней. Потом посмотришь. Рыбу нельзя перекармливать.

Не вижила моя ляліусиха code27

Загинула чи то від старості, чи то від хвороби..... :013:

Вічна їй память, ляліуси були моїми першими рибками (правда лишився самець), витримували зимові холода !!! без підігріву, в акваріумі на 10 літрів, (я не садіст, як ви подумали, просто не було як їх утримувати).

Зато тепер в мене від таких хороших умов нерестяться: неони, мінори, апістограми раміреса і це майже одночасно.... code64 :) code64

Чекаю з нетерпінням мальків апістограм!!!! code69