Показати повну версію : рибка - псіх!!!
Nightmare
28.03.2009, 08:59
Я почав запускати 120л акваріум...і вчора як першопроходців запустив туда пару даніо коралових, самка як бешена начала ганяти по акві а потім тупо заривалася під камні і лежала там по я її не достану і так вона замутила 3 рази...зараз на ранок плавають обоє нормально і всьо гуд....шо з нею??? чого вона рилася під камні??? мож її до псіхолога???
просто коли вона тебе побачила з сокирою то їй напевно дуже страшно стало-думала що ти її зарубаєш:011:....-а потім привикла до тебе і заспокоїлась:)
А навіщо іі діставати потрибно було з під каміння? І ще аж три рази? :confused: Це звичайний стрес. Та завдяки вашим старанням переріс у надзвичайний. Більшість риб подібно реагують на нові умови і головне - не чіпати, навіть світло можна вимкнути.
Nightmare
28.03.2009, 11:00
я ж кажу може їх до психолога.....)))
а шо якшо їх там лиши під камнями вона потім сама зможе вилізти????
Так само, як залізла - так і вилізе:). А то, що можна покалічити, витягуючи, то вірогідніше. А стрес буває у всіх тварин завдяки іх хазяєвам.:033:
Так само, як залізла - так і вилізе:). А то, що можна покалічити, витягуючи, то вірогідніше. А стрес буває у всіх тварин завдяки іх хазяєвам.:033:
Солидарен!
Не знаю как насчёт психологов для рыбок, а вот для аквариумистов они иногда требуются. code16
Nightmare
28.03.2009, 15:14
так а моя вина яка тут, якшо в неї був стрес.....я ж їй нічого поганого не робив....
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010