Показати повну версію : Продам трубочник!
Продам трубочник! Ціна 60 грн за кілограм. Відправлю по Україні вд 5 кг.
Пропозиція все ще дійсна, замовлення приймаються по тел. 8 067 340 15 25
Nautilius
23.05.2009, 21:59
В Киеве тоже 60 грн-за 1 кг.
АлексаШка
23.05.2009, 22:05
А у кого в Киеве? И какое качество?
Nautilius
23.05.2009, 22:08
Моя знакомая занимается,рыбу кормлю,всё нормально.
АлексаШка
23.05.2009, 22:14
45 грн за 0.5 банку
Сем.. Мне можешь помочь с покупкой трубочника по такой цене?
45 грн за 0.5 банку
Сегодня была цена:50 грн за банку 0,5 литра.
Значить в нас однакові ціни:), шо тішить, так як вартість продукту я вважаю тут стоїть не зовсім на першому місці, якщо оцінювати переваги живого корму. Аналогічно, як і якість вигодовлюваної ним риби.
Думаю багато кому знайомі і вищі ціни на трубак, я вже не кажу про зимові ціни. Можна і в пенсіонерів, які по старинці намивають по 5-10 кг в тиждень придбати взагалі за безцінь- та то явище не постійне і не стабільне(що саме важливо). Професійні розводчики мене зрозуміють.
Ще раз дякую Nautilius за інф. щодо ціни в Києві- хоч думаю тут неможе бути стандартів.
Я ж пропоную свій трубочник як і раніше по старій ціні. Один дуже важливий нюанс- можливі розрахунки по бартеру, цікавить риба , рослини, креветки, ліманський мотиль.....і.т.д.code60
Nautilius
23.05.2009, 23:19
В смысле по бартеру?
В смысле по бартеру?
В смислі- я вам трубочник, а ви мені розведену вами рибу...дотримуючись гуртових цін.
Nautilius
25.05.2009, 17:35
А какая вам рыбса нуна?
Сем.. Мне можешь помочь с покупкой трубочника по такой цене?
Нуууу. Так себе беру. А че проблемы?
АлексаШка
25.05.2009, 18:07
мне бы 2 банки...
А какая вам рыбса нуна?
Мене цікавить різна риба, просто якась в більшій кількості, якась в меньшій, перераховувати не буду. Якщо ви займаєтесь професійно рибою то маєте знати яка риба користується більшим попитом в народі.
Хороша новина для "віддалених" районів України! В звязку із замовленнями в АР Крим і Харків, було прийнято рішення провести дослід - на витривалість трубача до умов транспортування. В термоящик було запаковано 4 пакети з трубочником, при цьому кожен пакувався по різному(більше-меньше води, кисню) + дві пляшки замороженої води. Коли ж через 24 години розпакував ящик, я був приємно здивований- майже в усіх пакетах трубочник був в дуже доброму стані. Ще вчора я відмовлявся відправляти на далекі відстані, тепер думаю спробую. Такщо всім хто чекав на результати експерименту можу сказати що він пройшов успішно! Залишилось перевірити витривалість трубача на практиці.
Завтра відправляю трубочник всім бажаючим.Якщо потрібно замовляйте.
serg yalta
19.06.2009, 22:44
Продам трубочник! Ціна 60 грн за кілограм. Відправлю по Україні вд 5 кг.
я живу в крыму в ялте а сюда отправите?
Завтра маю передачу на Смферополь, а там вже і до Ялти недалеко! Треба взнати на рахунок ж.д. сполучення.
serg yalta
20.06.2009, 22:14
Завтра маю передачу на Смферополь, а там вже і до Ялти недалеко! Треба взнати на рахунок ж.д. сполучення.
a из золочева в ялту случайно не ходит автобус? мне было бы удобно получать трубач не в симфер. а в ялте
Із Золочева точно немає автобуса, а походящі - потрібно взнавати.....Якщо щось знайду - дам знати!
Vladyalta
29.06.2009, 12:58
Василь, Каждую пятницу я в Симферополе если надо то я передачу встречу, только узнайте пребытие поезда!!! Это только для Ялты!!!
Василь, Каждую пятницу я в Симферополе если надо то я передачу встречу, только узнайте пребытие поезда!!! Это только для Ялты!!!
Дякую Vladyalta за простягнуту руку допомоги- ціную!
Пропоную мешканцям Ялти, заціківлених одержувати якісний та поживний живий корм, скористатись запропонованою допомогою Влада.
Василь, Спасибо за трубоча качество просто супер code69 code69 code69
Vladyalta
17.07.2009, 22:57
Дякую Vladyalta за простягнуту руку допомоги- ціную!
Но почемуто никто незаинтересовался, обидно!!!
Не зацікавився - значить не так вже і потрібен людям трубочник. В нас ще кажуть - "Баба з воза - коням легше!" А вас Vladyalta, якщо потрібен трубач, але ви не набераєте потрібної кількості, я можу підєднати до колективного замовлення на Сімферополь. Пишіть в приват.
Замовляйте, якщо звичайно потрібно, трубач на цей тиждень.
Хотівби уточнити- в мене 1 кг= 1 літрова банка = 60 грн.
Сергей Иванович
21.07.2009, 12:39
Василь, Можно взять! В Кривой Рог отправите? Какая минимальная партия?
Василь, Можно взять! В Кривой Рог отправите? Какая минимальная партия?
Можу відправити в Кривий Ріг, якщо завтра погода сильно не зіпсується, щоб міг намити всім хто замовив. Поїзд № 120 Львів- Запоріжжя, прибуття в Кривий Ріг в 10:09. Мінімальна пратія 5 кг. Якщо вас влаштовіє відправлю хоч завтра. Так як вже залишилось обмаль часу для звязку даю свій номер 8 067 340 15 25
а как насчет купить 50-100кг?
а как насчет купить 50-100кг?
Думаю це досить реально, правда потрібно все добре продумати. Як доставку так і зберігання перед відправкою і у вас , звичайно якщо ви не збираєтесь його заморожувати. Я би запропонував почати з 10 кг.
Ну і кому ще 100 кг трубача?
Мне. И 100 далеко не предел, вопрос с доставкой.
Очень приятно было получить от тебя ответ. ( Если можно на ты). Русский замечателен. По Украински тоже могу читать, но наверно лучше по русски. Цена устраивает более чем. Если я правильно сразу прочитал, ты живешь в Чернигове, если не прав поправь. Дума как только всё сойдёться во едино, мне надо будет приехать, дабы у нас на долгое время без проблемм сходился дебит с кредитом. Сори если сложно написал. Доставка будет интаресна до Киева, идеально Ковель. Подскажу. Заходишь на сайт www.rambler.ru открываешь почтовый ящик, на этом же сайте есть ссылка, для скачки acq. Очень легко, просто и быстро. Может заинтересует. Вопрос, какой есть минимум, и какой максимум в кг. Если некоторое время не будет от меня ответа, это я в командировке. 3 дня в неделю я дома. т.ч. Спосибо за ответ.
С/У Павел.
может у тебя есть почтовый адре, пришли. А то с сайтом бывает редкий замут. Мой 1minsk1@rambler.ru
Василь, а в Луганск и Донецк отправиш.
Кот-Баюн
22.09.2009, 14:07
Северодонецк?До Луганска и Донецка не далеко.
В принципе посередине.
Василь, а в Луганск и Донецк отправиш.
Відправлю без проблем. Див пов.№№1,2.
Кому цікаво- тема про збереження і очистку трубача під протокою http://aquaforum.kiev.ua/showthread.php?t=47127
Тепер трубочник можна замовити в комплексі з іншими кормами- мотиль лиманський(тема тут http://aquaforum.kiev.ua/showthread.php?t=49379) заморожені корма. Пропозиція постійно діє!
Василь,почисть личку- нет приёма.Интересует система оплаты,
и возможность отправки в Мелитополь.Телефон постоянно вне зоны приёма.
Василь,почисть личку- нет приёма.Интересует система оплаты,
и возможность отправки в Мелитополь.Телефон постоянно вне зоны приёма.
Личку почистив! З 10 до 18 я часто поза зоною покриття, так як багато часу проводжу у підвалі.
жесть у нас коробок трубочника по 10грн на рынке. может кто из симфа будет брать, а ?
жесть у нас коробок трубочника по 10грн на рынке. может кто из симфа будет брать, а ?
Так это же старая тема, не указано же есть сейчас он или нет и цены уже другие скорее всего.
каюсь , протормозила
хотя цена у нас вот уже год как такая
Зараз напряг із трубачем,через погодні умови, тому гуртова ціна- 100грн/кг. Замовляти як і раніше потрібно на перед, залишаю за собою право не виконати замовлення через примхи погоди...
Paraplanoff
02.02.2010, 17:43
Минимальная партия - 5 кг?
Минимальная партия - 5 кг?
В звязку з підвищенням ціни змог би відправити і 3 кг. А от чи зможу намити це питання- зимою не завжди вдається.
В звязку з підвищенням ціни змог би відправити і 3 кг. А от чи зможу намити це питання- зимою не завжди вдається.
Тобто це можно зрозуміти так - я продаю, але його нема ?
Можна зрозуміти і так, а можна замовити і я, по можливості, виконаю замовлення.
АлексаШка
14.02.2010, 18:17
трубочник есть? и по чем?
трубочник есть? и по чем?
тоже интересует???
АлексаШка
06.04.2010, 14:09
Как то странно хозяин темы ведет торговлю- объяву дал а ответить клиенту не хочет...
Трубач знову в наявності. По минулорічних цінах- 60 грн/кг (від 5 кг). Замовляти по тел. 0673401525.
Є в наявності кілограм 10 "незамовленого" трубача.....Можу відправити завтра-післязавтра!
трубочник - 70 грн./кг. Відправлю від 5 кг.
Василь, а что насчет качества? крупный он? мелкий? как хранится? мне 5 кг очень много, боюсь брать, да и отзывов мало...
зы. если будет коллективный заказ, или будете отправлять транзитом через николаев, я бы заказала 1кг (максимум 2кг).
с ув. ольга
Якість дуже гарна. Сподіваюсь хтось залишить свій відгук про мій трубач. Якщо Ви не розводите рибу, і у Вас лише один акваріум, то я би не радив брати більше 1 кг. адже зберегти якісно навіть найживучіший трубочник досить клопітка справа, навіть 0.5 кг це для пересічного акваріуміста немало. Сам колективні замовлення не організовую, і за звичай не відправляю меньше 5 кг.(в мене просто немає на це часу). В Миколаїв відправляю часто, якщо людина яка бере в мене не буде проти, я дам Вам її тел. а там домовляйтесь... Або організовуйте своє колективне замовлення.
Успіхів Вам!
А на Франківськ не відправляєте? Я б 1кг взяв.
Від 5 кг. - будьласка, можна і частково бартером на рослини.
Мені 5 кг забагато, якщо будете комусь відправляти на Франківськ - я приєднаюся.
матиму на увазі, та думаю було б простіше якби Ви самі спробували скооперуватись на місці.
Василь, спасибо!! все доехало отлично!!!
упаковано мастерски, трубочник весь живой и ЧИСТЕЙШИЙ!! прямо с колес можно кормить рыбу!!!
зы и очень оперативно все было проделано, рыбка ни на день не осталась без корма))) спасибо огромное!
Диаптомус
09.10.2010, 19:26
Василь,спосибо за трубочник.Хороший.И тебе Виталик спосибо.
Звертайтесь! Буду тримати марку!
Приймаю замовлення на цей тиждень. Завтра їду намивати...
Два кг во Львов возьмете заказ
Василь, а нам в Беларусь сможете отправить?
Могу. Подробно в личке...
Пропоную витриманий (на протоці не менье 5 днів) трубочник ціна 100 грн за кг. відправлю від 3 кг.
Василь, А в чем разница девятнадцать дней назад была цена 70 гр ,а сейчас 100 гр у вас снег выпал?
Василь, А в чем разница девятнадцать дней назад была цена 70 гр ,а сейчас 100 гр у вас снег выпал?
Ви неуважно читали тему. По 100 грн я пропоную витриманий(передержаный) трубочник. На свіжий ціна залишається 70 грн. - буду старатись тримати її і коли випаде сніг...
Так получается что с самого начала вы продавали по 60 гр (свежак)?
Можна і так сказати "свіжак" з витримкою в одну добу.
Диаптомус
01.11.2010, 20:55
Трубачь дуже гарненькийcode60code69.Спосибо за очередную поставку.Но Еще кормлю тем,что получили 9 октября:)!!То есть уже три недели.
В наявності близько 30 кг. трубача...
Корнелия
06.11.2010, 15:46
Для дискусов подойдет?
Василь,треба 5 кг трубача на понеділок-вівторок
Для дискусов подойдет?
Підійде!
Василь,треба 5 кг трубача на понеділок-вівторок
Зроблю. Телефон мій маєш- подзвони...До речі, зараз є десь 5-6 кг витриманого ще з минулої середи, можу відправити.
Можно купить дороже, но 1 кг?
Можно купить дороже, но 1 кг?
Можна ціна 100 грн за кіло.Плюс Ви платите за доставку. Розклад поїздів тут http://www.uz.gov.ua/index.php?m=services.transppl.ScheduleOra&f=ScheduleOra.Prib&lng=uk
Вася,скинь номер телефона ,знаю що був, а знайти не можу.
Можна ціна 100 грн за кіло.Плюс Ви платите за доставку
А если больше, Вы платите что ли?
Киевляне, никто не желает скооперироваться на пробу?
QS.kiev.ua
10.11.2010, 16:40
Славка, чем тебе трубач greemm неугодил? .. всегда відержаній, дешевле и без гемороя с доставкой?...
Славка, чем тебе трубач greemm неугодил?
Всем угодил ! Но попробовать-то надо...Василь, так нахваливает свой товар, что не удержался...:)
QS.kiev.ua
10.11.2010, 19:16
Славка, ну разве что если вам нравится напрягаться лишний раз.. трубач есть трубач... был бы смысл пробовать, если бы цена была значительно ниже.. а так дороже и с гемором по отправке...
Вася,скинь номер телефона ,знаю що був, а знайти не можу.
0673401525 Київстар
0958686856 МТС
А если больше, Вы платите что ли?
Якщо берете більше- ціна буде 70 грн. Читайте уважно тему.
Літо - трубака валом, замовляйте! Є можливість намивати на КРУПНИЙ опт.
Сергей Иванович
18.05.2011, 11:47
Василь, Трубочник получил-посылка доехала отлично. Спасибо!
Цена на трубочник на данный момент?
Цена на трубочник на данный момент?
Базова ціна - 70 грн за кг.(від 5 кг.) Та ціна може змінюватись залежно від кількості.
Viktor Kharkov
23.07.2011, 07:02
дайте цены на заморозку, расфасовка, желательно, по 1кг
Василь, мотыль пресный?
можна спробувати намити і прісного тільки потрібна конкретна пропозиція по ціні і кількості з Вашого боку.
можна спробувати намити і прісного .
Цену назначает продавец....code44
Интересует.
На наступний тиждень спробую мити прісний мотиль, тоді і визначусь з ціною.
и мне маякните пожалуйста!
Окрім живого пропоную трубочник заморожений -за пів ціни живого, плюси корму- дешево, зручно зберігати, немає відходу при транспортуванні та зберіганні, на відміну від живого. Мінусом можна вважати те що коли тубочник розмерзається він має досить розлізлий вигляд, і не вся риба буде його їсти, та з свого досвіду можу сказати що така невибаглива риба як карпові, живородящі, золоті без проблем беруть корм.
Stanislab
16.10.2011, 18:47
Василь, добрый вечер интересует трубочник возможно бартером на рыбу 5 - 10 кг в нед
Stanislab
17.10.2011, 18:16
Василь, добрый день скинте свой намерок поговорим по трубочнику можем нам нужно 5 кг в неделю мы можем бартером мы разводим скалярию з вида вуалехвост гурами барбус можем давать в любом обьёме на постояной основе цена на рыбу будет соответствено как на большом опте 0636044666 после 16 00
интересует трубочник,отправка в Луганск,какая минимальная партия
можу запропонувати трубочник від 1 до 3 кг. по ціні 100 грн. за кіло.
килограмм трубочника это сколько по обьему,-я обычно покупаю литровыми банками
Stanislab
12.11.2011, 20:42
Дар, летровая банка это 1200кг
Дар, летровая банка это 1200кг
:) круто. Шановний напевне хотів сказати 1.2 кг.
Приймаю замовлення на трубочник. Ціна 100 грн за кг. Знижки після 10 кг. А також можу намивати мотиль рибальськи (крупний, митий "дідівським" методом) 400 грн за кг.
Василь, а есть сейчас заморозка пресного мотыля?
Если есть, то сколько стоит и какой минимальный заказ?
Василь, а есть сейчас заморозка пресного мотыля?
Если есть, то сколько стоит и какой минимальный заказ?
Зараз немає. Як появиться свисну...
можу запропонувати трубочник від 1 до 3 кг. по ціні 100 грн. за кіло.
Возьму 1кг трубочника, если можно.
Можна. В другій пол. тиждня зможу вислати. Дайте свій № мобільного щоб я міг скинути реквізити для оплати.
т.0970490097.
Напишите чем будете отправлять.Можно в приват.
т.0970490097.
Напишите чем будете отправлять.Можно в приват.
На Миколаїв - поїзд 110 Львів-Херсон (В Миколаєві по парних о 8.30)
И мне пожалуйста.
Уже пол года свист стоит.....:confused:
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010