Показати повну версію : Фільтр або помпа для акви 600л?
В акві працює eheim зовнішній
мешканці - золоті та коі
який порадите варіант для механічної фільтрації?:)
Как механик дам совет. Не стоит фильтр оснащать не предусмотренными конструкцией за ранее источниками регулировки. У меня был такой опыт: на авось... Перематывал движок...УЖАСССС!!! ни кому не пожелаешь!!
fishhelp
14.04.2009, 19:28
А чем не устраивает Эхейм?.
Как механик дам совет. Не стоит фильтр оснащать не предусмотренными конструкцией за ранее источниками регулировки. У меня был такой опыт: на авось... Перематывал движок...УЖАСССС!!! ни кому не пожелаешь!!
я мав на увазі, що додатково поставити для фільтрації? зовнішній буде собі працювати окремо :)
Какой именно, Ехейм стоит? от его мощности можно отталкиваться в деле выбора головки... В профиле эта банка не указана, тут не расписана... Так что сорри. Единственное что скажу: с крупными коями (четырьмя даже) вода полюбому будет мутная...
Eheim 2229
аква на роботі - 600л - запущена 3 неділі тому...
багато муті в воді :(
дома аква 100л, там два фільтри зовнішній та внутрішній - дома фільтра справлялись, просто коі виросли - місця їм мало :(
Eheim 2229
аква на роботі - 600л - запущена 3 неділі тому...
багато муті в воді..Какое там население?, просто мы не часто к вам на работу ходим:-)..
..дома аква 100л, там два фільтри зовнішній та внутрішній - дома фільтра справлялись, просто коі виросли - місця їм мало Понятно и сколько кои в 100л?
Какое там население?, просто мы не часто к вам на работу ходим:-)..
Понятно и сколько кои в 100л?
на роботу переїхали 2 коі - розмір 15-20 см, плюс дівчата купили 3-х дорослих оранд (золоті)... плюс сомікі
дома вже майже пуста аква (залишився один коі - мій улюбленець), але скоро і вона буде порожня... Буду щось менше запускати :)
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010