Показати повну версію : компресор
slaavkoo
14.04.2009, 19:47
... вибачте можливо за аматорське питання. Скільки може робити компресор без страху за те, що він загориться?(чи можна використовувати його цілодобово)?
..загориться
Може займеться?
Може робити роками поки резина клапане не порветься, без страху на те що займеться.
slaavkoo
14.04.2009, 19:53
.... а трансформатор не перегріється?
slaavkoo
14.04.2009, 19:54
Sem,
може й так :), але то суті не міняє
slaavkoo
14.04.2009, 19:59
не знаю як у вас а в мене там котушка з двома обмотками... що вже і є трансформатором(хоч і не робить по призначенням)
slaavkoo
14.04.2009, 20:00
Sem,
ви взагалі, поділу , чи так по клавішам потарабоніти??
Ні трансформатор не перегріється.
Sem трансформатор там половинчастий, та магніт коливається навколо нього.
Doc, ну-ну а сколько у него обмоток?
Doc, ну-ну а сколько у него обмоток?
Дай адрес, вышлю один для подсчета.
Starcomputer
14.04.2009, 21:56
Не выключается уже больше года, за исключением времени, когда свет пропадает и когда генеральная чистка аквы (раз в год). :)
slaavkoo, не, не загорится (если спичками не поджигать). Просто греется он, эт нормально... Я свои если мешает при чистке, просто кран на шланге закрываю...
Года три уже пашет почти без остановок максимум 15-20 минут и доволен пока своей компрессорной жизнью и на старость не жалуется...
slaavkoo
14.04.2009, 22:54
... ну взагалі принцип дії схожий, що і в відцентрових помпах- вони ж роблять цілодобово, отже, і компресор може(не звертайте уваги це думки в голос, себе заспокоюю).... :)
... просто планую зробити мікрік з вбудованим фітофільтром, насос-аерліфт.
ще питання- як зменшити його потужність(а заодно і гучність роботи) зменшивши напругу , силу струму? що краще використовувати змінний резистор, чи конденсатор?
Не выключается уже больше года, за исключением времени, когда свет пропадает и когда генеральная чистка аквы (раз в год).
Тонко подмечено.code69:009:
що краще використовувати змінний резистор, чи конденсатор?
Резистор.
slaavkoo
16.04.2009, 10:49
...а який, як розрахувати?
...а який, як розрахувати?
Це до фахівців з електротехники.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010