Показати повну версію : мбуна и утака
Добрый день. Хочу завести африканцев из групи Утака ,в связи с чем несколько вопросов:
1)принцыпиальные различия с Мбуной (агресивность,рацион,также едят растения как и Мбуна?, нужна ли небольшая перенаселенность) ?
2)можно ли использовать в качестве грунта обычный белый карерный песок?
3)Планируется завести: васильки 3 шт.,дельфины 3 шт., алунокары 5-6 шт.в пропорцыи 1:2 Оцените пожалуста подбор рыб,аквариум 215л. Спасибо.
подбор хорошый можете посмотреть мой фото альбом и вы увидите результат. желаю удачи. насчет грунта не скажу пока сам в сомнениях.
лека, аквасы симпатичные,горшочки можно обклеить на силикон грунтом который в акве
спасибо за совет. я хочу еще очень много изменить. пока экспериментирую. чево и вам желаю.
Агресія,меньш в них ніж у мбуни.Але люблять більш простору,до "шпаціру".Самці особливо Аулонокар люблять в грунти ,щось пошукати.але не конче його мати в акві.То на Ваш смак.Рослини теж можуть поскубати в мене аулонокари,дуже лимонник полюбляють.А рослинна дієта теж потрібна,на цю тему багато інфи зупинятись не буду.code60
navy,
А можна використовувати звичайний писок?
Можно ,але який зміст,поясніть.Візміть темний базальт чудово виглядають риби на його фоні,звідповідним освітленням.
мне кажется, что можно только укрытий нужно побольше они себя вольготней чувствуют.
Можно ,але який зміст,поясніть.Візміть темний базальт чудово виглядають риби на його фоні,звідповідним освітленням.
Зміст є я в одній книзі бачив оформлення акви під афр. кратерні озера використовувався такий пісок і камінь типо нашого річкового ВИЩИЙ КЛАСcode69
я вам вот, что скажу камни им нужны для нереста они их носят туда сюда перед самкой но в самом нересте они никакой роли не играет.
Тому я відповів,що можно проексперементуйте,побачимо яке оформлення вийде:033:
с цихлидами эксперементировать можно и нужно.
Тому я відповів,що можно проексперементуйте,побачимо яке оформлення вийде:033:
ОКcode60code60
Можливо все:) але в розумних межахcode60
navy, порадь де придбати якісного малька з мого списку и де пристроіти мою затянуту рибу
navy, порадь де придбати якісного малька з мого списку и де пристроіти мою затянуту рибу
Я так розумію дельфінів,Ви залишаєте а решту позбутись хочете?Попадаються у нас хороші примірники,але на жаль переважно випадково,один із шляхів це в п.Ігора магазині(у нас на форумі він під псевдо ЛиСиЙ).Другий дати об"яви на форумах.Третій приходь на на Краківський в суботу біля магазина п.Руслана завжди з наших є можливість зустріти,там і вирішим Ваши проблемки.code60
Я так розумію дельфінів,Ви залишаєте а решту позбутись хочете?Попадаються у нас хороші примірники,але на жаль переважно випадково,один із шляхів це в п.Ігора магазині(у нас на форумі він під псевдо ЛиСиЙ).Другий дати об"яви на форумах.Третій приходь на на Краківський в суботу біля магазина п.Руслана завжди з наших є можливість зустріти,там і вирішим Ваши проблемки.code60
Лисий -це там де аква виставкова з малави і коралами?
у меня есть малек
каралева ньяса
елоу
васелек
аулунокара мультикалор. все полтора сантиметра.
но живу я в мелитополье
для дельфинов 215 литров однозначно мало - он не дорастут в этот до положенных 30-35 см. Этот объем явно не для них.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010