Показати повну версію : Шукаю опариш(опт)!
Недавно добавив в свый зоомагазин відділ по рибалці. Постало питання: -Люди ходять і питають за опаришем. А де ж його взяти? Того опариша. Кажуть польський гарний, може комусь із форумчан щось відомо з цього приводу???
Уважно прочитайте назву роздiлу: "Другие хобби форумчан". Опариш - це Ваше хобi?
Шановниш Олександр Бешлега, відповідаю на ваше запитання. Опариш має пряме відношення до мого хобі, моє хобі- це міні "Хобі-маркет" який я намагаюсь розкрутити в міру своїх можливостей і купівельної спроможності населення що проживає в невеличкому містечку. А доки так названий зоомагазин займатиме 10-20% моїх фізичних і розумових зусиль він і залишеться всього лиш хобі. До речі це все написано в моєму підписі.
Суперхобі! Давно так не сміялася.:023: Я не про магазин, я про назву теми в контексті розділу.
Марусёна
04.08.2009, 10:38
Василь, странный у вас подход к раскрутке. Вы как-то весьма изощренно ищете опарыша... Все-таки поставщики какого-либо товара чаще ищут покупателей в разделе "Продам". В "Другие хобби" народ вышивки, кактусы демонстрирует...
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010