Увійти

Показати повну версію : Віддають черепах: червоновухих (2) і далекосхідного тріонікса

lyudmyla
08.10.2009, 11:26
Їх треба просто спасти!!
В ветеринарній комунальній клініці (Київ) на Ярославській, 13 віддають черепах.

Опалення там зараз немає толкового, лампи підігріву акваріуму теж немає, займатись миттям акваріуму теж немає як.
Уявіть, холодно, вода мутна, постійно у воді, немає як вилізти і погрітись. капец....
Одним словом, мені стало дуже шкода тих черепах.
Вони там такі нещасні.
Черепашники, спасіть черепашку.

значить так, хто там є: дві червоновухих черепашки
1.хлопчик кастрований
2.дівчинка, некастрована.

є китайський далекосхідний тріонікс.

вік черепашок ніхто не знає. вони в клініці знаходяться 3 роки.
червоновушок віддають.
а тріонікса віддавати бояться. вони думають, що він якийсь ненормальний, але він за породою такий агресивний.

Треба просто прийти в клініку і сказати, що ви хочете забрати черепах.
Акваріум не віддають. Він правда і так малесенький і нещасний.
ехх, я дуже буду сподіватись, що хтось хотів отримати собі черепашку.

Якщо хтось їх забере, то буду вдячна, якщо відпишетесь.
Дякую.

kazanova
10.10.2009, 17:23
А трионикс каких размеров?

Станислав Ковалёв
12.10.2009, 00:47
Красноухая черепаха взрослая?
У меня мальчик в возрасте около 3 лет (пока в карантине...). Забрал у людей, не имеющих представления о правильном содержании черепах... code50 Выхаживаю...:012:
Могу забрать для пары!!!code69
Трионикса могу забрать только с аквариумом - их чаще всего нужно держать отдельно от других видов из-за агрессивности породы...

Chappa
12.10.2009, 08:36
Станислав, Вы подъедьте, гляньте на черепах, вдруг и вправду Вам кто-то подойдет - судя по написаному, черепахи взрослые, раз уже три года там живут...
А триониксы однозначно только для одиночного содержания, причем невзирая на размеры и возраст - всё остальное для них потенциальная добыча.

Станислав Ковалёв
12.10.2009, 14:24
Напомните, пожалуйста, Ярославская - это где? Могу подъехать посмотреть самочку красноухой...