Показати повну версію : Ряски кому?
Віддам з півлітра ряски. Самовивоз з метро Мінської.
Хочу, хочу, хочу.
Несколько раз сыпал в аквас, она пропадала. Вывод: её таки кто-то ест, значит она таки кому-то нужна.
Когда и где?
Также хотелось бы получить консультацию, возможно и как её разводить не в аквариуме. Идея в том, чтобы в аквариуме её скармливать, а выращивать отдельно.
Bish0p, добре вам, я вивести не можу.
Поки заброньовано за Bish0p до понеділка.
Знову є, приблизно слянка. Також є річія, чимало.
Уточнення: є 2 набори "золотушкина радість" - десь склянка ряски (з річією) і більше півлітра річії (з ряскою:)).
Самовивоз з Оболоні, самовинос із квартири:) Шоколадка вітається:)
А как ее вырастить..или чтоб прижилась хорошо...???
Pard, не знаю, у мене інші проблеми - як її вижити. Беріть, пробуйте. З принципових моментів одне знаю точно - без води не ростиме. :) По-моєму, без світла теж, але тут я не впевнена.
Річія віддана.
Слишал, чот если светить сбоку, то ряска со временем пропадет.
не хочу создавать новую тему, выбрасываю раз в неделю литровую банку...метро кловская, арсенальная пишите в личку...
какая то добрая душа дала вместе с растениями маааахонький кусочек этой ряски...теперь если не убирать растет в 2 слоя, и свет пробивается как сквозь тучи :(
electronik
28.11.2009, 13:15
ЧТо бы разводить вне аквариума, то в тазик или банку и на подоконник на солнечную сторону. Воду подменивать чем чаще тем лучше.
Что бы избавиться попросите временно на откорм любую золотушку, по стакану в день выест точно.
electronik, ага, заодно порадьте, як золотушці пояснити, щоб виїдала тільки ряску?:023:Колись тримала цих симпатюльок, то з рослин один ануб і лишився.:)
Заберіть її хто небуть, га... Викину ж...
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010