Godo
11.10.2009, 17:06
Власне, пропозиція.
Оскільки розділ значно розрісся від часу його створення, і в ньому не надто зручно орієнтуватися (а також враховуючи те, що кожен щасливий хазяїн чомусь вважає за обов"язок створити власну тему про свого хом"ячка:023:) проную каталогізувати цей розділ на зразок того, як це зроблено у розділах РИБИ або Самоделкин.
Пропоную наступні рубрики:
1. Домашні улюбленці
а) коти; б) собаки; в) гризуни; г) птахи; д) коні (? сюди, чи в спорт?)
2. Надводні рослини:) або Рослиноводство
а) кімнатні рослини; б) сад-город
3. Все в дім! (Не знаю, як краще назвати цю рубрику:))
а) рибалка; б) грибалка; в) полювання (а раптом з"явиться?)
4. Творчість
а) література (поезія, проза); б) малювання; в) музика; г) танці; д) фотографія (не знаю, сюди, чи нехай краще залишається окремою рубрикою?)
5. Активний відпочинок (туризм+):
(Туризм (походи), байдарки, альпінізм, дайвінг, спелеологія, велосипед і т.д. Можливо, і коні сюди?)
6. Подорожі
а) екскурсійні (з метою огляду пам"яток і т.п.); б) на море:)
(Думаю, дана рубрика, хоча її зараз і немає, була б цікава, насамперед, завдяки фотозвітам:))
7. Кулінарія (оскільки тема розростається і явно популярна, пропоную для зручності читачів теж розбити на підтеми)
а) м"ясні страви; б) салати; в) випічка; г) страви нашвидкоруч; д) виноділля (перенести тему про бражку з флуду:)).
8. Колекціонування
а) філателія; б) нумізматика-боністика
9. Рукоділля
а) шиття-вишивка; б) сувеніри (ляльки, речі для інтер"єру).
10. Моделізм.
11. Спорт (те чим самі займаємося).
12. Я - фанат! (наші захоплення "подивитись-поговорити" - спорт, кіно, музика і т.д.)
Також, зрозуміло, залишаться теми, які в жодну рубрику не вписуються, але, все ж, на мій погляд, так буде більше порядку. А то, як каже мій чоловік, не феншуйно виходить:).
Якщо щось пропустила чи не врахувала - доповнюйте, будь ласка!
Оскільки розділ значно розрісся від часу його створення, і в ньому не надто зручно орієнтуватися (а також враховуючи те, що кожен щасливий хазяїн чомусь вважає за обов"язок створити власну тему про свого хом"ячка:023:) проную каталогізувати цей розділ на зразок того, як це зроблено у розділах РИБИ або Самоделкин.
Пропоную наступні рубрики:
1. Домашні улюбленці
а) коти; б) собаки; в) гризуни; г) птахи; д) коні (? сюди, чи в спорт?)
2. Надводні рослини:) або Рослиноводство
а) кімнатні рослини; б) сад-город
3. Все в дім! (Не знаю, як краще назвати цю рубрику:))
а) рибалка; б) грибалка; в) полювання (а раптом з"явиться?)
4. Творчість
а) література (поезія, проза); б) малювання; в) музика; г) танці; д) фотографія (не знаю, сюди, чи нехай краще залишається окремою рубрикою?)
5. Активний відпочинок (туризм+):
(Туризм (походи), байдарки, альпінізм, дайвінг, спелеологія, велосипед і т.д. Можливо, і коні сюди?)
6. Подорожі
а) екскурсійні (з метою огляду пам"яток і т.п.); б) на море:)
(Думаю, дана рубрика, хоча її зараз і немає, була б цікава, насамперед, завдяки фотозвітам:))
7. Кулінарія (оскільки тема розростається і явно популярна, пропоную для зручності читачів теж розбити на підтеми)
а) м"ясні страви; б) салати; в) випічка; г) страви нашвидкоруч; д) виноділля (перенести тему про бражку з флуду:)).
8. Колекціонування
а) філателія; б) нумізматика-боністика
9. Рукоділля
а) шиття-вишивка; б) сувеніри (ляльки, речі для інтер"єру).
10. Моделізм.
11. Спорт (те чим самі займаємося).
12. Я - фанат! (наші захоплення "подивитись-поговорити" - спорт, кіно, музика і т.д.)
Також, зрозуміло, залишаться теми, які в жодну рубрику не вписуються, але, все ж, на мій погляд, так буде більше порядку. А то, як каже мій чоловік, не феншуйно виходить:).
Якщо щось пропустила чи не врахувала - доповнюйте, будь ласка!