КПК

Показати повну версію : Каталогізація розділу "Другие хобби форумчан"

Godo
11.10.2009, 17:06
Власне, пропозиція.
Оскільки розділ значно розрісся від часу його створення, і в ньому не надто зручно орієнтуватися (а також враховуючи те, що кожен щасливий хазяїн чомусь вважає за обов"язок створити власну тему про свого хом"ячка:023:) проную каталогізувати цей розділ на зразок того, як це зроблено у розділах РИБИ або Самоделкин.

Пропоную наступні рубрики:

1. Домашні улюбленці
а) коти; б) собаки; в) гризуни; г) птахи; д) коні (? сюди, чи в спорт?)

2. Надводні рослини:) або Рослиноводство
а) кімнатні рослини; б) сад-город

3. Все в дім! (Не знаю, як краще назвати цю рубрику:))
а) рибалка; б) грибалка; в) полювання (а раптом з"явиться?)

4. Творчість
а) література (поезія, проза); б) малювання; в) музика; г) танці; д) фотографія (не знаю, сюди, чи нехай краще залишається окремою рубрикою?)

5. Активний відпочинок (туризм+):
(Туризм (походи), байдарки, альпінізм, дайвінг, спелеологія, велосипед і т.д. Можливо, і коні сюди?)

6. Подорожі
а) екскурсійні (з метою огляду пам"яток і т.п.); б) на море:)
(Думаю, дана рубрика, хоча її зараз і немає, була б цікава, насамперед, завдяки фотозвітам:))

7. Кулінарія (оскільки тема розростається і явно популярна, пропоную для зручності читачів теж розбити на підтеми)
а) м"ясні страви; б) салати; в) випічка; г) страви нашвидкоруч; д) виноділля (перенести тему про бражку з флуду:)).

8. Колекціонування
а) філателія; б) нумізматика-боністика

9. Рукоділля
а) шиття-вишивка; б) сувеніри (ляльки, речі для інтер"єру).

10. Моделізм.

11. Спорт (те чим самі займаємося).

12. Я - фанат! (наші захоплення "подивитись-поговорити" - спорт, кіно, музика і т.д.)

Також, зрозуміло, залишаться теми, які в жодну рубрику не вписуються, але, все ж, на мій погляд, так буде більше порядку. А то, як каже мій чоловік, не феншуйно виходить:).

Якщо щось пропустила чи не врахувала - доповнюйте, будь ласка!

Skif
11.10.2009, 22:49
Аквафорум переростает в форум "поболтаем"... :(

cherry
11.10.2009, 23:18
Godo, Молодец! пора навести порядок! :)
Не знаю, кто вы сейчас-он или она, но "вона працюе!" ;)

VasilOK
08.11.2009, 21:31
в принципе идея вполне логичная

missLu
19.11.2009, 21:55
мне нра)

DonSanshes
26.11.2009, 18:20
Идея сама по себе неплоха,только вот если бы не но,чтобы пользователи не создавали по нескольку однотипных тем,понятно,что вместо поиска по форуму проще создать новую тему,а затем возникают подобные идеи.Так сказать,круговорот идей на форуме!