Показати повну версію : Пара мішкожаберних сомів (Heteropneustes fossilis)
У зв'язку із розформуванням банки віддам у хороші руки (+ аквас не менше 80 літрів :) ) дружню пару. Поводяться тихо, не сваряться, на малих мечоносців не кидаються, із двома торакатумами ділять 1 глиняний глечик + анциструс у гості заходить :)
Розмір обох близько 17 см (без вусів).
Забирати на Троєщині.
П.С. Не покиньте рибок у біді - скоро їхнього дома не буде, а піти їм нікуди, бо вони ходити не вміють, лише плавають code27
П.П.С. Або ж обміняю на щось швидкоростюче і просте.
Если можно бронь до выходных (аква 130л - 4 мраморных гурами там всего) Сомик такой был - прожил 10 лет. Какой их возраст?
п.с. Сколько хочешь за горшок?
Бронюю.
Живуть вони в мене не з дитинства: потрапили до мене від якоїсь бабусі, де жили мало не у 3-літровій банці. Близько 5 - 6 років.
Горщик не віддам - безцінний :) Хоча, до вихідних побачимо...
marichka_2000
12.11.2009, 00:37
Vzhyk, хотіла б забронювати аквас 80 л. Чи можливо окремо його отримати (в моїй банці вж перенаселення - не можу просто так ходити по ринку :-)) за смачненьке?
Було б просто суперово!! :-)
Глечик - теж дуже б потішив!
Скиньте пліз конт.тел.
marichka_2000, А банку я поки що не віддаю :)
Глечик теж не продається. Просто в цьому глечику свого віку доживатиме ветеран того акваріуму - стара торакатумка.
Если еще актуально - можем забрать сегодня либо завтра. У нас уже есть парочка в аквасе побольше (360 л), живут где-то года полтора. А вот банка 180 л.с отдельной комнатой ( 20х10 см-внутри) имеется. Пока в ней жильцов нет а жена хочет этих "Ножиков" (Так она их зовет)
Снимаю бронь раз Vipl, может забрать. Куплю себе маленьких - все равно вырастут. Просто рыбу жалко было.
Кстати они ампульный не поедят?
Снимаю бронь раз Vipl, может забрать. Куплю себе маленьких - все равно вырастут. Просто рыбу жалко было.
Кстати они ампульный не поедят?
ОК.
Моїх ампулярій не їли :)
Заберу-заберу! Сообщение прочитали просто поздно :(, а то в пятницу как раз в ваших краях были. Я за ними подьеду, как договоримся.
Заберу-заберу! Сообщение прочитали просто поздно :(, а то в пятницу как раз в ваших краях были. Я за ними подьеду, как договоримся.
Vipl, дякую, що прилаштували моїх рибасів! Сподіваюсь, вони Вам принесуть лише позитивні емоції.
Сомы изучают новую квартиру. ацик притворился невидимкой -найдем, сообщим. Портрет одного сняли, а второй убирается в комнате, периодически вылезая за воздухом. Рыбасы прикольные, СПАСИБО!code60
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010