Показати повну версію : как правильно ухаживать за декорациями?
всем привет!
подскажите, пожалуйста, надо ли каждый раз при подмене воды мыть всякие штуки которые находяться в аквариуме, там ракушки, камушки крупные.... а то я, если чесно, то мою. и еще вопрос надо ли мыть оборудование, обогреватель, кормушку, градусник... (фильтр я мою каждую неделью).
и еще, рыбок при уборке надо высаживать?
заранее огромнейшее спасибочки:)
Serpentarius
06.05.2005, 15:50
Мыть надо все по мере загрязнения. Рыбок отсаживать не надо. Нужно сифонить дно хорошенько, подменивая при этом около 30% воды. Сифонку с подменкой делать каждую неделю. Караси много едят, пропуская через себя большое количество корма. Сифонка убирает и недоеденный и пропущенный через рыбу корм. :)
Хорошо всё перечислекное кроме грунта чистят птерегопрлихты.
Voronych
07.05.2005, 22:53
всем привет!
подскажите, пожалуйста, надо ли каждый раз при подмене воды мыть всякие штуки которые находяться в аквариуме, там ракушки, камушки крупные.... а то я, если чесно, то мою. и еще вопрос надо ли мыть оборудование, обогреватель, кормушку, градусник... (фильтр я мою каждую неделью).
и еще, рыбок при уборке надо высаживать?
заранее огромнейшее спасибочки:)
Привіт!
Я сподіваюсь, що інтуіція підказала вам, що не варто використовувати Доместосів і компанію для цього. Можна використовувати мочалки з волосі (лєска), але де їх справжніх знайдеш... Ця мочалка повинна стати індивідуальною для банки, а то у мене знайомий якось дивувався: "Що це з рибами? І звідки на поверхні води райдужна плівка?" code47 Аж доки не виявилось, що він використовує мочалку, якою дружина один раз помила посуд...
Відносно фільтра. З вашого профілю не зрозуміло який він у вас, тому:
Якщо внутрішній механчіний, то бажано так, оскільки при такому об'ємі у фільтр затягується багато корму і він там швидко починає розпадатись (гнити).
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010